C’s com una moto per la incompetència municipal

  • Cs Blanes exigeix al govern que recorri immediatament la sanció d’1,3 milions d’euros imposada a un càmping i que ha deixat caducar.

  • El portaveu municipal, Sergio Atalaya, considera “inaudit i sospitós” que el PSC hagi evitat cobrar aquesta multa i reclama “depurar responsabilitats”.

Imatge C’s Blanes

Font comunicació C’s

Nota de premsa rebuda 16/01/2019 – 15:54

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Blanes, Sergio Atalaya, ha exigit al govern socialista de Blanes que “presenti un recurs d’apel·lació” per a cobrar la multa d’1,3 milions d’euros imposada al càmping Blanc d’Eivissa i que ha deixat caducar per “deixadesa”.

“És inaudit i altament sospitós que el govern del PSC hagi deixat caducar una sanció d’1,3 milions d’euros que, a més, va comptar amb el suport del ple”, ha criticat Atalaya, qui demana també “depurar responsabilitats”.

El portaveu taronja ha lamentat que aquesta situació

“pugui dur els ciutadans a induir que el govern socialista té una doble vara de mesurar i depèn de qui és el sancionat se’n pot lliurar”.

Atalaya ha volgut precisar al govern que, entre les seves obligacions, està la

“d’assegurar la igualtat davant la llei i això també passa per fer pagar les multes als qui estiguin sancionats”.


ANTECEDENTS

El jutjat contenciós administratiu número 1 de Girona ha dictat una resolució que allibera als propietaris del càmping Blanc de Blanes (Selva) de pagar la multa per l’ampliació il·legal.

La resolució marca que ja han passat els sis mesos de temps que tenia l’Ajuntament per reclamar els 1,3 MEUR als propietaris de l’establiment.

Tot i així, el jutge dona quinze dies al govern local per tornar a iniciar un expedient sancionador al càmping i d’aquesta manera exigir altra vegada a l’establiment la multa corresponent.

En paral·lel, l’Ajuntament de Blanes ha assegurat que els propietaris del càmping segueixen desmuntant la zona afectada i a finals de mes hi haurà una reunió amb la Policia Local per veure si queden estructures i com es resol la situació.

Font agència ACN

 Contingut informatiu rebut 16.01.2019 – 14:19

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *