C’s colla el PSC, en minoria absoluta, pels pressupostos

  • Cs Blanes exigeix recuperar la gestió de tota la zona blava de la vila per donar el seu vot favorable als pressupostos municipals.

  • La formació ha remès un decàleg de propostes per incorporar en els comptes entre les quals també està la remodelació de l’avinguda Madrid.

apretar-tornillo LA VOZ DEL MURO

Aprovar els pressupostos és la pròxima fita i, governant en minoria, el PSC ha d’estar disposat a dialogar i pactar amb els diferents grups municipals. Imatge VM


Font

Ciutadans Girona

Comunicació rebuda el dia 28.05.2018 a les 14:27 hores


El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Blanes ha exigit al govern socialista en minoria la recuperació de la gestió de tots els aparcaments de zona blava de la vila com a condició per aprovar els pressupostos municipals. El portaveu de la formació, Sergio Atalaya, considera que,

“la gestió municipal d’aquest servei és fonamental perquè sigui més econòmic i permeti la reactivació del comerç local, molt afectat per la política de preus actual”.

Encara que la concessió de la zona blava acaba el 2022, Atalaya considera,

“imprescindible recuperar-la immediatament per revertir l’ impacte negatiu que està tenint en el turisme i el comerç” pels seus elevats costos.

Al marge de la zona blava, la formació taronja ha remès a l’equip de govern 9 mesures més per incorporar als comptes municipals i assegurar-se així el vot taronja. Entre aquestes, destaca l’asfaltat i canalització de les aigües pluvials de l’avinguda Madrid,

“una zona turística que necessita un rentat de cara després de dècades sense cap inversió”;

o també les acciones a contemplar en diferents barris de Blanes, com per exemple a Valldolig,

“on hi ha carrers pendents d’asfaltar, instal·lacions apuntalades i pals obstaculitzant les voreres”;

i la creació d’un local social per a l’associació de veïns Mas Borell.


Finalment, la formació taronja també reclama l’adaptació dels parcs infantils per a nens amb diversitat funcional i la implantació d’un sistema augmentatiu i alternatiu de comunicació als edificis públics para persones amb autisme.


 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *