C’s Blanes urgeix solucions al transport públic i l’aparcament

Sol·licita que es convoqui de forma immediata la taula de mobilitat i la comissió de treball de la zona blava

El portaveu municipal de C’s, Sergio Atalaya, considera imprescindible consensuar el model de mobilitat i definir la gestió de les 1.000 places d’aparcament que s’alliberaran

Imatge CA

 

NOTA DE PREMSA

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Blanes, Sergio Atalaya, sol·licitarà la convocatòria urgent de la taula de mobilitat de la ciutat i la comissió de treball dels aparcaments i la zona blava “per definir un calendari de reunions tècniques d’ambdues” amb la finalitat de tenir solucionat “aquests problemes urgents” abans de l’estiu.

“Portem des de 2012 prorrogant el servei de transport públic municipal i aquesta és una situació del tot anòmala per a una població com Blanes” ha indicat el portaveu. El regidor taronja considera una prioritat poder licitar el servei en condicions i veu oportú convocar la taula per “consensuar entre totes les forces l’assumpte pendent del transport públic i definir els canvis en la mobilitat municipal”.

 

Respecte a la gestió dels aparcaments

Atalaya ha recordat el compromís del govern de crear una comissió de treball i per això demana “que no es demori més” perquè a l’estiu queden lliures més de 1.000 places “i volem recuperar íntegrament les zones blaves i definir un nou model gestionat pel municipi”. El portaveu municipal ha assegurat que “no ens podem permetre un altre any amb uns aparcaments que penalitzin la reactivació econòmica i el turisme”.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *