Christmasxef a Blanes lúdic i especial

El Casal de cuina de Nadal

Espai cuina. Disposa  de diferents punts d’inducció individuals i Rocook per poder seguir les classes. Un forn industrial a vapor i un altre forn únic i exclusiu per aliments sense gluten. Envasadora al buit.

Imatge GRENYAL.COM

 

NOTA DE PREMSA.- El proper 27,28 i 29 desembre (10.00 a 13.00h) iniciara el primer Casal de cuina de Nadal a la Costa Brava Sud…

Ens acompanyes?

Tres dies on realitzaran els postres mes típics d’aquestes festes.

Un somni pels petits de la casa viure en directe com s’elaboren els dolços del Nadal….i el millor de tot menjar-s’ho!

Fes un regal original aquest Nadal on fomentem la companyonia, creativitat i sobretot una gran experiència al mon de la gastronomia i cultura del nostre territori.

Disposem de Val de regal!

Nomes disposem de 24 places (6 disponibles)

Preu: 75€

C/ Forn 16, 17300 Blanes (GIRONA)

Mail: [email protected]  –  Tel. 0034 972355851

 

 

ELS USUARIS OPINENDE L’ACTIVITAT:

La meva filla Aylen Michelle, de 7 anys, fa un parell de mesos que va tots els dissabtes a cuinar a Grenyal. No importa quin plat cuinin, gaudeix molt de l’activitat i no es perd ni una! Gràcies a això ha tastat coses que mai ho hagués tastat, la quan cosa agraeixo molt. Està tan animada que aquesta nit bona serà ella l’encarregada de preparar el postre per tots els convidats. Ho recomano 100%. (Elena Silva)

“El meu fill Arnau va anar al casal del Grenyal i s’ho va passar molt bé i li va encantar. La Roser i el Germán són uns cracks“. (Oriol Gallart)

Experiencia única y especial para los niños, necesarias para su desarrollo y aprendizaje. (Yolanda Uceda, mare de Hugo de 7 anys)

“Com a mare, patia quan la meva filla Marina, de 9 anys, volia cuinar a casa… !nooo que et cremaràs!… !nooo que et tallaràs! Li deia… Anar a grenyal la fa feliç, ademés de fruir i aprendre pot treballar en equip i compartir el seu sentiment de xef amb altres nens. Gràcies grenyal! Creixem amb vosaltres. Bon profit! (Isabel Quesada)

 

 

Qui som GRENYAL Aula gastronòmica de la Costa Brava Sud

La nostra passió per la cultura i la gastronomia del territori ha estat clau per iniciar aquest projecte. Amants de les fires artesanals i les constants visites als productors ens han convertit des de fa anys a  consumir i gaudir dels productes de proximitat o Km0.

El gran reconeixement que viu actualment el territori  català vers la cultura gastronòmica i la diversitat de productes que ofereix la zona ens fa decidir ubicar aquest projecte on millor que a la Vila de Blanes que n’és el portal de la Costa Brava.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *