CB Blanes tolerància zero amb energumens

  • Dirigit a les famílies del Club Basquet Blanes.

Batalla campal al camp municipal Los Marques de BENIAJÁN. Imatge aliena al subjecte de la informació descriptiva de fets similars. Drets de còpia @ARojiblanco9

Font Junta directiva CBB

Comunicat rebut el 03/03/2019

El compromís del club, que aquesta junta encapçala, amb l’educació esportiva dels vostres fills i filles és total i absolut. L’esforç i dedicació dels nostres entrenadors/es per ajudar a créixer als jugadors i jugadores és constant, honest i respectuós. Segur que cometem errors, molts els detectem i mirem de corregir-los.

Alhora dediquem esforços importants a que els vostres fills/es creixin també com a persones. Volem donar-los bons models de conducta i transmetre’ls valors que els serviran per tota la vida, també en això mirem de detectar i corregir errors. És un compromís que també vàrem adquirir des de l’inici.

Som a meitat de temporada i hem detectat que alguns/es de vosaltres ajudeu poc al club, a l’equip i, el més rellevant, als vostres propis fills i filles quan teniu comportaments de manca de respecte amb rivals, àrbitres, els nostres jugadors i jugadores, els nostres entrenadors/es i el més colpidor cap als vostres propis fills i filles.

Als pares i mares que us mostreu incapaços de deixar de fer d’entrenadors des de la grada, incapaços de deixar de cridar i encarar-vos a persones per decisions o accions de joc, és a dir incapaços de mostrar el respecte que el club, i la societat, vol transmetre als nois i noies que juguen per créixer, us diem que tenim tolerància zero, us demanem que reflexioneu i rectifiqueu, i si de moment us resulta molt complicat fer canvis contacteu-nos, potser us podem ajudar.

Sí, ens creiem en el deure de dir-vos, per compromís amb la resta de les famílies i amb totes les persones que formen el club, que aquestes actituds són inadmissibles i mai representaran el que és i vol seguir sent el Club Bàsquet Blanes.

A tots i a totes, sense excepció, una forta abraçada i força Blanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *