Castel (C’s) proposa augmentar els serveis de seguretat

Des de Blanes el candidat del partit taronja, Jean Castel, ha demanat el vot per Ciutadans que defineix “com a única formació que pot tornar a Catalunya un govern de sentit comú i allunyat de la disbauxa independentista.

Imatge C’s

 

INFORMA POL.- Aquest dissabte la ruta de campanya de Ciutadans, ha passat per Blanes per encarar la recta final cap al 21-D. Aprofitant la ocasió, en declaracions per a Diari de Blanes el cap de llista de les comarques gironines Jean Castel, ha explicat el camí a seguir en el bloc de seguretat. El candidat centrista ha proposat augmentar els serveis de seguretat, sobretot per a ciutats on en període vacacional Lloret de Mar, Blanes) es triplica la població y augmenten els problemes de delinqüència, vandalisme y tràfic d’estupefaents. També ha exposat la problemàtica que hi ha, amb el dèficit de Mossos d’esquadra que es calcula que falten fins a 3.000 agents per cobrir satisfactòriament amb la seguretat dels ciutadans.

Castel, també ha criticat la deixadesa dels darrers governs en temes de dependència, sanitat, educació i altres serveis públics. Amb això demana que el 21-D les urnes donin la victòria a Inés Arrimadas i al seu equip que segons Castel servirà per tornar a posar Catalunya al sentit comú i a l’estabilitat per posar un govern al servei de les persones i treballar per solucionar els problemes de la gent.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *