Carta oberta als partits polítics de Blanes

Hospital comarcal de Blanes Imatge AT

Imatge AT


Font

Comunicació sindicat AMB TU

Nota pregada rebuda el dia 05.07.2018 a les 11:57 hores


El Sindicat AMB TU, representats dels treballadors de l’hospital de Blanes i ABS Lloret i Tossa de Mar ens dirigim a vostès per posar en coneixement la actual situació en que es troba la zona d’aparcament de l’Hospital Comarcal de Blanes.

A data d’avui, hi ha una notificació de l’empresa en la que ens prohibeixen estacionar vehicles de dues rodes al pati interior de l’hospital, fins ara el requeriment de prohibició només anava dirigit a vehicles de quatre rodes i permetien que els treballadors poguessin aparcar les motos, al voltan d’una cinquantena, ja que al pàrquing exterior només hi ha un total de quinze places.

Trobem bé que l’empresa faci aquest requeriment ja que el patí es un punt d’evacuació en cas de emergència, però volem donar a conèixer el següent:

1. El nombre de places de ciclomotors i motocicletes són insuficient per cobrir les necessitats de tots els treballadors i usuaris que es traslladin a l’hospital amb aquests vehicles.

2. Les places esmentades estan en pujada, dificultant l’aparcament i en una zona on la gent fa canvis de sentit amb cotxes i hi ha poc espai de maniobra i en algunes vegades alguna moto ha estat malmesa.

3. Fa temps, les empreses properes a l’hospital han anat retallant espais on els treballadors i usuaris utilitzaven per aparcar cotxes com l’aparcament del supermercat, benzinera, carnisseria, etc. Reduint dràsticament les places d’aparcament públic.

4. Durant molt de temps, patim tant treballadors com usuaris, robatoris als vehicles que estan aparcats a prop de l’hospital, per poca vigilància i de nit, la manca de lluminositat afavoreix els actes vandàlics reiterats que s’estan patint sovint

Per tot això, els hi demanem que actuïn políticament en forma de moció o bé actuant en la regidoria corresponent per tal de solucionar urgentment el problema d’aparcament de la zona de l’hospital de Blanes, tenint en compte que es un centre de gran afluència d’usuaris i molts d’aquests amb mobilitat reduïda tenen que desplaçar-se forces metres per culpa de tenir que aparcar molt lluny i amb un desnivell molt pronunciat.

Demanem l’ampliació de una cinquantena de places de vehicles de dues rodes així com també l’adequació i ampliació de les places d’aparcament de cotxes ja que han quedat totalment insuficients pel volum de treballadors i usuaris del centre.


Fil directe sindicat Ambtu

Degut a la entrada en vigor, ara el proper mes de setembre, de la normativa de prohibir estacionar vehicles al pati interior, el grup AMB TU, també ha presentat una instància al consistori donant a conèixer la problemàtica del pàrquing de l’hospital comarcal de Blanes.

No només es sol·licita l’ampliació de les 15 places de motos que hi han actualment, que és totalment insuficient per el volum de treballadors i usuaris que es desplacen amb vehicles de dues rodes, sinó també hem donat a conèixer la il·luminació insuficient de l’aparcament, facilitant els robatoris dels vehicles, posant en coneixement de que hi ha una allau de denúncies presentades per robatoris, també hem exposat la manca de places de cotxes degut a que les empreses del voltant han anat privatitzant els seus espais sense donar la possibilitat de que ni treballadors ni usuaris puguin aparcar

Creiem que iniciatives com aquestes són una bona eina de pressió per tal de millorar i habilitar un aparcament en condicions en un recinte sanitari i no tenir que aparcar a uns quants centenars de metres amb una pujada de un desnivell considerable, tenint en compte que molts dels usuaris que ens visiten tenen mobilitat reduïda. (Comunicació de data 28.06.2018)


who’s who a salutms

Resultat de les eleccions sindicals a l’Hospital Comarcal de Blanes i ABS Lloret i Tossa celebrades dimecres 18 d’abril de 2018

Amb tu: 160 vots, 7 delegats.

– USAE: 42 vots, 2 delegats.

– M. de C.: 82 vots, 4 delegats.

– SATSE: 85 vots, 4 delegats.


  • Opinió DdB: L’empresa Google avicia els seus treballadors i es preocupa pel seu benestar físic i emocional. El resultat és que són els putus amos d’Internet. A Españistan la conciliació laboral i familiar és un relat de la millor ciència-ficció i probablement aquesta sigui la raó principal del fet que els serveis que rebem tinguin la qualitat que tenen, és a dir menys que zero. Quan la gent treballa a gust el seu rendiment augmenta exponencialment que lo sepas empresaris de pa sucat amb oli

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *