CAP Blanes tancar la paradeta a 20:00 hores

  • Els centres d’atenció primària unificaran el seu horari de funcionament fins a les 20 hores.

  • Aquesta mesura reduirà l’actual variabilitat dels CAP en l’horari d’atenció a la ciutadania, i permetrà millorar l’equitat territorial i la conciliació de la vida familiar i laboral del professionals.

  • L’1 de gener s’iniciarà el desplegament progressiu de la unificació horària.

Imatge ARCHDAILY

A Blanes, l’horari del CAP 1 ja és de 8:00 a 20:00. El CAP 2 s’anuncia com d’atenció continuada 24:00 hores però fora de l’horari normal de funcionament has de trucar al 061 CatSalut respon o millor adreceu-vos a l’Hospital Comarcal de Blanes. 


Font comunicació GENCAT

Nota de premsa 31/12/2018 – 8:00

El dia 1 de gener entra en vigor la Instrucció 07/2018, del Servei Català de la Salut (CatSalut), d’implantació de l’horari de finalització del funcionament dels centres d’atenció primària (CAP) i dels serveis d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) a les 20 hores.

La mesura pretén afavorir la conciliació de la vida familiar i laboral dels professionals que treballen als CAP i als ASSIR de Catalunya i, alhora, busca garantir l’equitat territorial homogeneïtzant els horaris d’atenció ja que actualment el 73% dels CAP ja tanquen a les 20 hores i la resta a les 21 h.

El CatSalut, per mitjà dels gerents de cada Regió Sanitària, vetllarà per tal que les entitats proveïdores de serveis sanitaris de tot Catalunya portin a terme les actuacions necessàries per adequar-se al nou horari. Aquestes accions sempre tindran en compte el respecte a l’autonomia de gestió dels centres tot garantint la ciutadania rebi una atenció sanitària de qualitat i que disposi d’informació actualitzada.

La unificació de l’horari es durà a terme de manera progressiva i ha d’estar plenament implantada el 31 de març de 2019

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *