Campistes del Blanc d’Eivissa els danys col·laterals

  • Buenas tardes me veo en la necesidad de mandar este correo. Somos los campistas del Camping Blanc de Ibiza; el día 21 de este mes gran parte del camping quedará precintado. Necesitamos que nos oigan y poder detener este cierre. Gracias y disculpen las molestias pero necesitamos ayuda. Esto es lo que le he pasado al alcalde. Llamadme peliculero, pero de verdad lo creo y lo siento.

Imatge @afectadosblanc

Font

@afectadosblanc

Comunicació rebuda el dia 30.10.2018 a les 17:52 hores


Bona nit.

En primer lloc agraïr-li l’acceptació de contacte. És un plaer.

Disculpi’m que utilitzi aquest mitjà de comunicació, però aquest és un cas de moltíssima importància.

Sóc campista al Camping Blanc d’Eivissa des de fa 9 anys. I des de fa molt més, que Blanes és la meva segona casa. Tinc tres fills que han nascut i/o s’han criat allà. Se’m trenca el cor al veure’ls amb la tristesa que els inunda a l’haver d’abandonar part de la seva vida. Potser la més important. No sé que dir-los. Com la meva, moltes famílies, unes 250.

I casos molt més greus.

  • Persones que han invertit part dels seus estalvis en fer del càmping una residència digna.
  • Gent que té fills amb discapacitat, on el càmping és l’únic que els omple d’energia.
  • Gent que acaba d’instal·lar-se fa menys d’un mes.
  • Gent que ve del Camping Les Nacions de Malgrat on un dia a l’arribar a la seva porta, aquesta estava tancada i ja havien desembolsat una quantitat important de calers corresponents a la nova temporada.
  • Gent que ha fet amics i una gran família al càmping Blanc, on han invertit totes les seves il·lusions i els seus esforços.

Aquests som els campistes del Blanc.

Una decisió política, ens ha matat en vida. Mai he vist tanta tristor i tanta desolació. Algú ens pot explicar a qui beneficia aquesta decisió?

A Blanes no, doncs els campistes comprem i consumim a Blanes durant gran part de l’any.

Als campistes tampoc ens beneficia, als campistes ens mata, ens treuen una part de la nostra vida i ens sentim molt impotents.

I als empresaris tampoc els hi comporta cap benefici.

Doncs el sentit comú em diu que si aquest càmping ha estat tants anys en una situació no legal, perquè s’ha deixat passar i arribar a fer tant mal. Qui és responsable? No té cap sentit.

Espero que aquestes paraules puguin arribar als diferents partits polítics. Que si us plau, ho reflexionin i deixin de banda els seus interessos partidistes.

Si es precís, m’ofereixo a exposar personalment el que calgui.

Pels meus fills i per la gran família del Blanc, aniria a la fi del Mon.

Rebi una cordial salutació

JSN


ANTECEDENTS

Font

AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES

Contingut informatiu rebut el dia 06.03.2017 a les 20:59 hores

El ple de l’Ajuntament de Blanes (Selva) ha aprovat per unanimitat multar dos càmpings que, anys enrere, havien ampliat instal·lacions de manera il·legal. Es tracta dels establiments El Pinar i Bella Terra. En el primer cas, els promotors s’enfrontaven a una sanció de més de 100.000 euros però, com que han desmuntat l’ampliació, s’ha aplicat una rebaixa fins als 20.604 euros. A més, la societat ja ha ingressat l’import voluntàriament. En el segon cas, però, la sanció és d’1,5 MEUR perquè l’ampliació del càmping Bella Terra s’ha fet sense llicència i a uns terrenys no urbanitzables i, de moment, els promotors no ho han corregit. En el mateix ple, que era extraordinari i urgent, s’ha aprovat reprendre la tramitació dels expedients que obliguen les societats a desmuntar les ampliacions il·legals. Aquest punt s’ha afegit per la pressió de la CUP, Batega i ICV. Això afecta un tercer establiment, el càmping Blanc d’Eivissa, que també s’enfronta a una multa d’1,2 MEUR que encara s’està tramitant i passarà més endavant per ple.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *