Càmping Bella Terra passió campista

Impulsada entre les escoles de Blanes

Imatge CB

 

NOTA DE PREMSA.- El càmping Bella Terra ha iniciat, aquest passat dilluns 4 de juny, una col·laboració cultural amb les escoles de la Vila de Blanes, per a que els alumnes d’ESO coneguin de primera mà el sector campista. Els alumnes de les diferents escoles tindran la oportunitat de saber, conèixer i entendre, com és el pla de gestió i treball d’un negoci d’uns dels sectors turístics més important de la Costa Brava.

L’escola Cor de Maria ha estat la primera escola en col·laborar en aquesta proposta per apropar als seus alumnes aquesta experiència cultural. Vicenç Fernández, director del càmping Bella Terra, ha estat l’amfitrió encarregat d’ensenyar i mostrar les nombroses instal·lacions del càmping als alumnes de l’escola Cor de Maria. Aquesta visita de 4 hores, realitzada en dos grups diferents, ha servit per a que en Vicenç guiés, durant tot el matí, aquests nois i noies per a tot el càmping explicant-los quines són les funcions i característiques de cada zona. “Aquest tipus de col·laboració és tot un plaer ja que tenim la possibilitat de transmetre la nostra passió campista a les noves generacions“, afirma en Vicenç Fernández.

La professora de segon d’ESO, Marta Portas, de l’escola Cor de Maria ha explicat que “estem encantats amb aquesta experiència perquè la majoria d’alumnes era la primera vegada que trepitjaven un càmping”. A més, afegeix que “l’objectiu d’aquesta iniciativa era mostrar als alumnes un model de negoci d’aquest sector turístic que poguessin aplicar als seus treballs de síntesi sobre l’economia del Delta de Tordera”. La ruta turística pel càmping Bella Terra de l’escola ha acabat amb una xerrada d’en Vicenç sobre la normativa vigent al món del Càmping i el seu futur, destacant “la importància del Càmpings a la Vila de Blanes”. No hi ha res més verd i sostenible que un càmping!

Després de l’èxit d’aquesta primera visita guiada als alumnes de l’escola Cor de Maria, el càmping Bella Terra espera poder convertir aquest tipus d’activitat en una col·laboració rutinària entre els joves estudiants de la Vila de Blanes.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *