Blanes super cali fragi listico espia lidoso

Ahir, dia 25 de gener de 2020, vaig anar al Teatre de Blanes a veure el Festival Benèfic pel Centre Pinya de Rosa de la Fundació Aspronis.

Van actuar quatre grups que ens van agradar moltíssim a tots els assistents i a més ens van fer passar una bona estona que va durar dues hores.

Drets de còpia ANNA MARIA SOTERAS MANCHÓN

Autora ANNA SOTERAS

Text datat a 26/01/2020

Al principi la directora del centre Pinya de Rosa va explicar com funciona i quines tasques hi fan amb les persones que tenen al seu càrrec i després van passar un vídeo per mostrar algunes de les activitats que fan amb ells.

Va començar la funció amb l’actuació del Coro Rociero Bahía de Blanes i entre les cançons que van cantar ens van regalar unes sevillanes dedicades a Blanes amb una lletra molt encertada. Les dones portaven uns vestits vermells molt macos i els homes de blau amb la corbata vermella i una medalla de la Verge del Rocío.

El segon grup va ser L’Escola d’Arts Escèniques “Viu Cantant”.

Un grup de nens i nenes van fer dos balls, un d’ells amb la cançó Supercalifragilisticoespialidoso de la pel·lícula Mary Poppins i amb dos adults representant l’escura-xemeneies i la Mary Poppins. I també balls d’aquests moderns que no sé exactament si era hip-hop o algun altre noms, disculpeu que no ho sàpiga.

La Directora del Centre, la Cristina va cantar unes cançons de la Rocío Jurado que millor no podía ser i la darrera la va cantar a dúo amb la Maria del Coro Rociero. La Cristina té una veu potentíssima i preciosa.

El tercer grup va ser el grup de ball falmenc de Daniel Candelas: Una passada. Qué bé que ballen!! Són un grup molt conegut i que ballen flamenc amb una elegancia i amb unes ganes que s’encomanen. El vestuari també molt maco i molt cuidat.

El quart grup va ser la Banda del Col.legi Santa Maria que com sempre ho van fer genial i ens van tocar unes peces molt alegres. Són nois i noies molt joves però que ho fan tan bé!!

Tot això ha estat possible gràcies a l’esforç, ganes i interès que hi han posat en Pau Pallarès amb el suport d’en Paco Gallego, que és el cambrer més veterà del Cafè Terrassans, bon cambrer i millor persona. Tots dos juntament amb a la Asociación Amigos de Ardales han fet possible que aquest festival es portés a terme.

Moltes gràcies per mostrar-nos a la gent de Blanes la tasca que fan a Pinya de Rosa i als grups que hi van col.laborar per fer possible el festival per la recollida d’uns diners que els ajudarà a fer aquelles coses per les quals els necessiten.


ALTRES FONTS

Blanes recull 2.500 € a benefici de la Fundació Aspronis en una Gala Solidària que va ahir omplir el teatre

El festival va comptar amb la col·laboració del Coro Rociero Bahía de Blanes, l’Escola d’Arts Escèniques Viu Cantant, el Ballet de Dani Candelas i la Banda del Col·legi Santa Maria

Blanes, 26 gener 2020.- Una vegada més, Blanes ha demostrat que és un municipi solidari, obert sempre a col·laborar en tot tipus de causes. En aquesta ocasió la Gala Benèfica va tenir lloc la tarda-vespre d’aquest passat dissabte al Teatre de Blanes, i es va fer per fer costat al Centre d’Atenció Especial i Residència Pinya de Rosa que regenta la Fundació Aspronis al veí municipi de Palafolls, que compta amb usuaris i usuàries tant de Blanes com de les poblacions del voltant.

Amb la venda d’entrades per accedir a un Teatre de Blanes ple de gom a gom, amb les entrades exhaurides, sumant-li les aportacions de ‘Fila o’ de particulars i entitats que van contribuir, s’han recollit 2.500€. L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i la directora del centre, Mercè Martet, es van encarregar de donar la benvinguda a l’esdeveniment, organitzat per pares i mares de les persones que s’atenen al centre, amb el suport de l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales.

Actuacions de diverses entitats i artistes de Blanes

Tot seguit va ser el moment de començar la Gala Benèfica, que va comptar amb un mestre de cerimònies d’excepció: Aitor Roger. En primer lloc van actuar els membres del Coro Rociero Bahía de Blanes amb diversos temes que van emocionar la concurrència. Especialment el darrer d’ells: ‘Mi Blanes Marinero’, una composició original escrita pel blanenc Rafael Arroyo.

Darrera d’ells va ser el torn dels membres de l’Escola d’Arts Escèniques ‘Viu Cantant’, dirigida per una artista amb majúscules: Cristina del Pozo. Especialment intens va ser el duet que van protagonitzar la mateixa directora del grup, acompanyada justament per una de les cantants del Coro Rociero Bahía de Blanes, interpretant un tema que va popularitzar una coneguda tonadillera andalusa.

El tercer ingredient de la vetllada van ser els components del Ballet de Dani Candelas, que van embruixar amb el seu art tot el pati de butaques, de dalt a baix, oferint un recital de ball flamenc que no va deixar indiferent ningú. Especialment per qui encapçala aquest grup d’artistes, el bailaor blanenc Dani Candelas. Per últim, la Gala Benèfica es va tancar amb la participació de la Banda del Col·legi Santa Maria, en aquesta ocasió dirigida per Jordi Casas, de l’Escola de Música del mateix centre educatiu.

La participació dels i les joves músics de Blanes també va tenir un ingredient afegit amb un dels temes que van interpretar, l’Adagio de Joaquin Rodrigo ‘Concierto de Aranjuez’. Una de les ballarines del quadre de Dani Candelas va irrompre a l’escenari per posar forma i contingut amb la seva dansa a la melodia de la Banda del Col·legi Santa Maria. Els intensos aplaudiments que van tancar la vetllada van ser una bona mostra que el públic havia gaudit d’un bon espectacle.

Per a l’organització de l’esdeveniment, s’ha comptat amb la participació del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Blanes, que precisament estava representat ahir dissabte pel seu regidor, Albert Sanz; el Cafè terrassans, la Pastisseria de Ca l’Orench, Pastisseria Marina, Cava Laviret, Cava Ses Vernes i Salvador Gutiérrez. Per a la venda d’entrades han col·laborat Bar Churrería La Plantera, el Mercat Blanes, Can Borràs i Can Jubany.

Servei de comunicacció Ajuntament de Blanes

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *