Blanes robar a saco passant del Codi Penal

La Policia Local de Blanes enxampa in fraganti un menor a qui atribueix més de 40 robatoris en cotxes.

Un dels vehicles on el menor de Blanes presumptament hauria robat aquest 31 de desembre del 2019. Imatge AJUNTAMENT DE BLANES

Informa ACN

Data 31/12/2019

La Policia Local de Blanes (Selva) ha detingut aquest diumenge un menor a qui atribueix més de 40 robatoris amb força a l’interior de vehicles de la població. Els fets van passar cap a quarts de dotze de la nit. Els agents havien intensificat la vigilància a les zones sensibles durant els últims dies i van observar un individu que tenia mig cos dins d’un cotxe amb els vidres trencats. En el moment de la identificació i detenció, el noi portava una caçadora que havia estat sostreta d’un altre vehicle i duia al damunt altres objectes robats. A més, quan el van arrestar van observar que al costat del cotxe on havia robat n’hi havia dos més amb els vidres trencats i l’interior regirat.

En els últims dies, els agents han anat recopilant dades dels altres robatoris perpetrats en vehicles estacionats al carrer amb el mateix modus operandi per incloure’ls a l’atestat definitiu. El lladre actuava principalment al centre de la població, sobretot a l’avinguda del Parlament de Catalunya i a la Rambla Joaquim Ruyra així com als carrers del voltant. L’arrestat és un menor resident a Blanes i està a l’espera que la Fiscalia de Menors el citi.


Responsabilidad penal del menor

La responsabilidad penal de los menores de dieciocho años y mayores de catorce, por la comisión de ilícitos penales contemplados en el Código Penal y en leyes especiales, se encuentra expresamente regulada en una Ley especial, la Ley de Responsabilidad Penal del Menor, que contiene normas específicas y un procedimiento especial para el enjuiciamiento de estos menores, diferentes a los establecidos en el Código Penal y en la Ley de Enjuiciamiento Criminal para el enjuiciamiento de los mayores de edad.

Llegir més

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *