Blanes reservar 13 i 14 d’abril a l’agenda

Aquesta Setmana Santa, visites guiades per 1 € al Jardí Botànic Marimurtra

La Fundació Carl Faust obre les portes del Jardí Botànic Marimurtra oferint als visitants la possibilitat de descobrir-lo amb la visita guiada ‘El Rebost de Marimurtra’

Drets de còpia FUNDACIÓ CARL FAUST

Font Fundació Carl Faust

Nota de premsa rebuda el 09.04.2019

La Fundació Privada Carl Faust, propietària i responsable de la gestió del Jardí Botànic Marimurtra, ha organitzat un any més una sèrie de visites guiades al Jardí Botànic per donar a conèixer els seus atributs i valors amb el títol de ‘El Rebost de Marimurtra’. Així, coincidint amb l’inici de la Setmana Santa, s’ofereix la possibilitat de fer la descoberta de Marimurtra amb l’acompanyament dels guies de Marimurtra.

Els grups de visites guiades estan previstos pels dies 13 i 14 d’abril a les 11.00 h. Aquest any, amb un nou sistema: les visites guiades a 1€. Per gaudir de l’activitat, s’haurà de pagar el preu de l’entrada general del Jardí més 1 € per la visita guiada ‘El Rebost de Marimurtra’. Per participar, cal inscriure’s prèviament a la taquilla de Marimurtra (places limitades) o bé al web

http://bit.ly/visitesguiades19

La visita guiada permet posar en valor la importància de la conservació i millora de la biodiversitat biològica, mostrant i explicant les relacions que estableixen la fauna i la flora de Marimurtra. A més, aprofundeix en la dinàmica que es treballa al Jardí Botànic de conscienciar sobre la importància d’aprofitar els recursos naturals que produeix el mateix jardí (compost, matèria vegetal, etc.), obrint les portes a nous plantejaments que garanteixen la sostenibilitat del medi ambient.

Nova visita guiada El Rebost de Marimurtra


Fundació Privada Carl Faust

Va ser creada el 1951 amb l’objectiu de mantenir i continuar l’obra del creador del Jardí Botànic Marimurtra, Carl Faust. En els seus estatuts s’hi estableixen explícitament que els seus objectius fundacionals són: “la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques.”

La Fundació, per altra banda, va ser mereixedora el 2009 de la Creu de Sant Jordi i el Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *