Blanes, quatre gotetes de res i el caos circulatori

  • El 112 rep més de 200 trucades relacionades amb la tempesta que provoca destrosses al Vallès Oriental i al Maresme.

  • A Granollers ha caigut el fals sostre d’un restaurant xinès, cap persona ha resultat ferida.

 

L’avinguda Sant Esteve a Granollers. Imatge CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS


Opinió de DdB: La C32 col·lapsada amb cues de valquíria d’opereta per la tempesta. És la demostració evident que allargant l’autopista NO SOLUCIONEM EL PROBLEMA CIRCULATORI de sa nostra Vila. Les infraestructures s’han de dissenyar amb intel·ligència i no condicionats per l’afany de lucre d’Abertis-LaCaixa. Parlant de governança, vosaltres creieu que l’Ajuntament de Blanes té alguna idea o proposta per optimitzar l’accés rodat al poble més enllà d’avenir-se submisament als desitjos del capital oligopolístic transnacional? No sabe, no contesta. I així porta d’ençà de 19 d’abril de 1979 en què va deixar d’anar a toc de pito* del dictador Franco. A Granollers estan pitjor qui no es conforma és perquè no vol

(*Si ja sé que és xiulet però pito em mola més)


Font

ACN 

Contingut informatiu rebut el dia 07.09.2018 a les 21:06 hores


El telèfon d’emergències 112 ha rebut més de 200 trucades per incidències relacionades amb la tempesta que aquest divendres a la tarda ha afectat les comarques del Maresme i el Vallès Occidental.

172 d’aquests avisos s’han rebut des de Granollers, on la pluja ha provocat diverses destrosses. De fet, els Bombers de la Generalitat han rebut una quarantena d’avisos des d’aquest municipi, la majoria per inundacions de via i de baixos, branques caigudes i alguns cotxes atrapats. Destaca que ha caigut un fals sostre d’un restaurant xinès situat als baixos del número 210 del carrer Girona. Els fets han passat a les 18.48 hores i sortosament, les persones que hi havia al local han sortit pel seu propi peu i cap persona ha resultat ferida.

  • La tempesta també provoca retencions a diverses vies com l’AP-7, la C-17 i la C-32 i provoca retards a Rodalies.
  • Els Bombers han rebut més d’una setantena d’avisos del Vallès Oriental que han fet més d’una dotzena de sortides per incidències menors.
  • Des del Maresme ha rebut 23 avisos, un d’ells per dos vehicles que han quedat atrapats en un toll d’aigua a l’N-II a Caldes d’Estrac, d’on han evacuat les quatre persones que hi havia al seu interior. A Mataró els Bombers han hagut de treure diverses peces de l’arrebossat de la façana d’un edifici situat a la cruïlla entre el carrer Juan José Navarro i l’avinguda del Maresme perquè hi havia risc que caiguessin a la via pública.
  • A Granollers els Bombers també han hagut de rescatar diverses persones que havien quedat atrapades amb els seus vehicles en un toll d’aigua, concretament en una rotonda del carrer Congost.La forta tempesta també provoca problemes a l’hora de circular per les carreteres i autopistes que passen pel Vallès Oriental i el Maresme.
  • A L’AP-7 hi ha 8 quilòmetres de cua a Granollers en sentit Girona, a la C-32 a Argentona hi ha retencions de 4 quilòmetres per anar cap a Blanes i a la C-17 a Granollers per anar cap a Vic les retencions s’allarguen 4 quilòmetres.

A causa del temporal s’ha tallat la circulació de trens entre les estacions de les Franqueses i Granollers Canovelles cap a quarts de vuit del vespre. La circulació s’ha restablert a quarts de 9 però els trens circulen amb retards que poden superar els 30 minuts.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *