Blanes photo festival 2016

IV festival de fotografia i arts visuals de Blanes “BPF 2016 v.4”.

boxa Martí Artalejo

 

NOTA DE PREMSA GIF.- El proper divendres 23 de setembre a dos quarts de set de la tarda, a La Casa Saladrigas, es donarà el tret de sortida del Festival amb la inauguració i visita comentada pels autors de les exposicions seleccionades en aquesta IV edició del Festival de Fotografia i Arts Visuals de Blanes, BPF 2016 v.4., què s’ allargarà fins el 8 d’ octubre.
Les activitats més destacades durant les properes setmanes seran un Taller d’ edició fotogràfica per “Tablets” i mòbils (gratuït i oberta tothom), la conferència “El renaixement de la fotografia”, un curs bàsic de photoshop, un Taller de Fotografia Estenopeica (Pinhole), i la conferència-col.loqui sobre l’ Índia rural, Lancy Dodem de la Fundació Vicente Ferrer.

 

IV BPF BLANES PHOTO FESTIVAL 2016
Enguany serà la quarta edició del Festival de Fotografia i Arts Visuals de Blanes, què organitza el GIF, Associació Cultural Grup d’ Imatge i Fotografia de Blanes, amb el Suport de l’ Ajuntament de la Vila de La Selva Litoral.

 

ACTIVITATS I MOSTRA D’ EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES.
El proper divendres 23 de setembre, a dos quarts de set de la tarda, a La Casa Saladrigas, es donarà el tret de sortida del Festival amb la inauguració i visita comentada pels autors, de les exposicions seleccionades per a aquesta quarta edició.
Les activitats més destacades del BPF 2016 v.4 durant les properes setmanes, seran un Taller d’ edició fotogràfica per a “Tablets” i mòbils, gratuït i obert a tothom; La conferència “El renaixement de la fotografia”; Un curs bàsic de photoshop; Un Taller de Fotografia Estenopeica (Pinhole); I, la conferència-col.loqui sobre l’ Índia rural, Lancy Dodem de la Fundació Vicente Ferrer.

 

LA SELECCIÓ DE LA MOSTRA D’ EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES “BPF 2016 v.4”.
A La Casa Saladrigas, Passeig Roig i Reventós,2 /Passeig M’estranya,73 de Blanes; del 23 de setembre al 8 d’ octubre de 2016, en horari: dimarts i dimecres de 10 del matí a 1 de la tarda; dijous, divendres i dissabte, de 10 del matí a 1 de la tarda, i de 5 de la tarda a 8 del vespre :

“SALT PAS A PAS”, de Martí Artalejo. Retratar i mostrar la quotidianitat de les persones del teu voltant. Aquest projecte està fet a Salt, però igualment podria haver-se fet a Blanes, Barcelona o New York.
“MIRADES, … VIATGE MÀGIC AL COR D’ ÀFRICA”, de Núria Faig Pujolràs. Projecte en suport de la Fundació Etiòpia-Utopia en les comunitats etíops contra la pobresa i conservació del sòl i l’ aigua.
“MARLETGRAFIES”, de Joan Marlet Civil. Com anar més enllà de la imatge convencional?. Investigant, innovant, buscant camí. L’ estil propi, original i inconfusible, móns marletians i onírics, textures …

 

Al Casal Cívic de Blanes-Can Borrell, Passeig Mas de Borrell,1-3 de Blanes (els horaris són els mateixos a les dues Sales d’ Exposició):

“EL FUTUR COMENÇA AVUI”, de la Fundació Vicente Ferrer amb fotografies de Ramon Serrano. Conèixer l’ ahir i l’ avui, i els reptes de futur de l’ Índia rural des d’ una perspectiva humana mitjançant l’ experiència de protagonistes de tres generacions diferents.
“BLANES AMB L’ ÍNDIA DE VICENTE FERRER”, amb fotografies de Lorena Peláez, Carmen López i Tomàs Romero, del GIF Blanes. Viatjant a Avantapur, al sud est de l’ Índia, seu de la RDT-Fundació Vicente Ferrer, amb les càmeres fotogràfiques per testimoniar l’ evident transformació social viscuda i observar, sobre el terreny, els àmbits de treball de la Fundació: sanitat, vivenda, educació, dona, ecologia, persones amb discapacitat …

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *