Blanes en Comú-Podem, artilleria pesant pel 26M

Presenta la candidatura a les municipals 2019 al Teatre Municipal.

  • El Teatre Municipal de Blanes es va omplir amb unes 300 persones per assistir a la presentació oficial de la candidatura completa de Blanes en Comú-Podem per a les eleccions municipals de maig de 2019.
  • Tots els oradors van coincidir en que les persones i els seus drets son lo primer i que Blanes es mereix un govern de futur.

Drets de còpia BLANES EN COMÚ-PODEM


Opinió de DdB: Si contem els vots comunistes i sumem els vots podemites de proppassades eleccions, arrasaran a les municipals. Però en política de vegades dos més dos no sumen quatre. Jo encara diria més, en política dos més dos MAI sumen quatre. Així que ja veurem…


Font BLANES EN COMÚ-PODEM

Nota de premsa rebuda el 18/03/2019

La tarda de dissabte 16 març el Teatre Municipal de Blanes es va omplir amb unes 300 persones per assistir a la presentació oficial de la candidatura completa de Blanes en Comú-Podem per a les eleccions municipals de maig de 2019.

Com presentador y mestre de cerimònia, Joan Salmerón, regidor i portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, en les seves intervencions va destacar la complexitat i ineficàcia dels darrers equips de govern i va valorar de forma més que positiva la candidatura de Blanes en Comú-Podem remarcant el fet d’haver aconseguit formar un equip cohesionat “que creu en la confluència i que anteposa els drets i les necessitats de les persones per davant de tot, així com el desig de fer de Blanes una vila amb projecció de futur”.

Com a convidats especials estaven presents la secretaria general de Podem Catalunya, Noelia Bail, el candidat per la demarcació de Girona al Congrés dels Diputats, Joan Luengo i el diputat de Catalunya en Comú al congrés, Joan Mena.

Al acte estaven també diversos candidats a l’alcaldia de poblacions de la comarca de La Selva, als que Salmerón va agrair el seu suport a la candidatura blanenca i va convidar a pujar al escenari per saludar als assistents. També va agrair la presencia de representants d’altres formacions polítiques de Blanes que estaven al teatre.

Els oradors, en les seves intervencions, van coincidir en que les persones son lo primer, i no van faltar les referències a la importància de les Eleccions Generals, en un moment polític en que la dreta i la ultradreta es presenten amenaçant els drets i llibertats de les persones.

Tant Joan Mena com Joan Luengo van tenir paraules entranyables per a la figura de Joan Salmerón, en la que era el seu comiat com a regidor de Blanes, posant de relleu la seva vàlua i el seu infatigable treball a lo llarg de las seva trajectòria política a Blanes. Les intervencions van acabar desitjant l’èxit al alcaldable per Blanes, Jordi Urgell i al seu equip.

A continuació es va projectar una presentació titulada “La força de la nostra gent” on apareixien un seguit de persones properes a la candidatura que col·laboren amb la mateixa, com a demostració de la diversitat de la organització i la seva força.

Abans de passar a la presentació dels membres de la candidatura de Blanes en Comú-Podem, va haver una petita sorpresa pels assistents, ja que es van projectar dos vídeos de suport a la candidatura per part del eurodiputat del Parlament Europeu, Ernest Urtasun, y del coordinador federal d’Izquierda Unida, Alberto Garzón.

Per parlar dels que integren la candidatura, Joan Salmerón, va cedir la paraula com a presentadora a la seva filla Lara Salmerón, qui es va encarregar de fer un breu comentari sobre totes i cada unes de les persones d’aquesta, un plegat de 30, que van anar pujant a l’escenari mentre es feia una projecció de les seves fotografies i dades principals, entre els aplaudiments dels assistents a l’acte.

Per acabar, van tenir lloc les intervencions de la candidata nº 2, Rosa Aladern i de l’alcaldable Jordi Urgell. Aladern va destacar que, com a filla de Blanes arrelada a la vila i de família emprenedora, una de les seves il·lusions era recuperar el poble viu i ric que havia estat anys enrere i combatre les retallades que els darrers anys han posat en perill els drets i la vida digne de les persones, assegurant que s’hi deixaria la pell per aconseguir-ho, amb l’ajut del cap de llista i del equip de la candidatura.

Per la seva banda Jordi Urgell, va explicar que “de la desconfiança inicial que va impedir que en les darreres eleccions municipals no s’hagués pogut fer una coalició que guanyés l’alcaldia, hem passat a la mes absoluta confiança, amb un equip de persones lleials i amb voluntat de treball”.

  • Va posar també de relleu la inoperància dels darrers equips de govern, posant com exemple casos com els de la Ciutat Esportiva i el fet que Blanes encara no tingui piscina municipal.
  • Va assegurar que com alcalde, convocaria consultes populars per a decidir els temes importants que afectin a Blanes i la seva ciutadania.
  • Va concloure afirmant que estem davant un moment clau per canviar la ciutat i per fer una alcaldia propera a la gent.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *