Blanes al mundial de Pàdel Menors 2019

Castelló acull la major prova del pàdel mundial de menors.

Una competició que, com és tradició, reparteix la seva màxima emoció entre els campionats per seleccions nacionals i l’Open per parelles que determina els nous campions del pàdel de menors de la temporada. 

Imatge ESPAIPADELBLANES.COM

Text de JUAN C. CANGA

Rebut el 22/10/2019

Buenos días, soy entrenador de Padel actualmente prestando mis servicios en el club Espai Padel Blanes.

Me dirijo a Uds. con motivo de informales de la competición que se ha llevado a cabo esta semana. Se trata de la copa del mundo de menores, celebrada en Castellón del 11/10 al 20/10.

La escuela de competición del Club Espai Padel Blanes participó en la categoría Open por parejas obteniendo los siguientes resultados.

 • 3 Semifinales de consolación masculina
  • 2 en la categoría cadete
  • 1 en Junior.
 • 2 finales de consolacion femeninas
  • 1 en categoría infantil
  • 1 en junior
 • 1 un pase a cuadro en categoría cadete femenino
 • 1 pase a ronda previa en categoría cadete masculino

Una de las niñas finalistas es residente en Tordera, a causa de ello Radio Tordera se puso en contacto con nosotros para realizar una entrevista (*)


(*) RÀDIO TORDERA

La Torderenca Zaira Mateo aconsegueix disputar la final de consolació del campionat del món de pàdel (Circuit de menors)

El passat dijous 17 d’octubre coneixíem durant al matí que la jugadora torderenca de l’Espai Padel Blanes, Zaira Mateo disputaria aquell mateix migdia la final de consolació de la categoria open júnior per parelles del campionat del món de pàdel (Circuit de menors). Durant aquells dies l’esportista conjuntament amb la seva companya Lucia Rueda anaven superant rondes fins arribar al quadrant final del torneig. Malauradament aquell enfrontament no es va poder quantificar amb victòria. En declaracions al Show dels Esports aquell mateix vespre la mateixa Zaira ens explicava l’experiència viscuda a Castelló, ciutat que va acollir aquesta activitat esportiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *