Benestar emocional a Blanes

EQUILIBRI Psicologia & Benestar.- Vivim en una societat molt exigent que va a un ritme massa ràpid, mentre un bombardeig continu d’informació ens manté distrets. La desconcentració és continua i deixar-se portar sense ser conscients de res és la tendència. Fem moltes coses al mateix temps i de forma automàtica, sense temps de parar a pensar com ens sentim o què necessitem realment.

L’educació emocional intenta donar resposta a totes aquestes necessitats oblidades per la nostra cultura. Aquest tipus d’educació esdevé un element important per l’adquisició de competències bàsiques per la vida. També ajuda a prevenir comportaments de risc que signifiquen un greu problema social com són: baixa autoestima, depressió, ansietat, estrès, violència, delinqüència, trastorns de la conducta alimentària, comportaments de risc com consum de substàncies, etc.

A Equilibri disposem d’un extraescolar emocional anomenat EQUILIBRI KIDS – Tardes Emocionals, on treballem amb els infants les emocions bàsiques i secundàries, els posem nom, les aprenem a identificar en nosaltres i en els altres i, el més important aprenem com gestionar cadascuna d’elles pel nostre benestar emocional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *