Batega per Blanes, ICV-EUiA, Podem Catalunya, Procés Constituent, suma y sigue…

L’ASSAMBLEA DEL GRUP MOTOR DELS COMUNS A BLANES APROVA EL NOM DE LA CANDIDATURA I EL LEMA DE CAMPANYA PER LES MUNICIPALS 2019

  • El nom de la candidatura serà “Blanes en Comú – Podem” i el lema de campanya “Construïm el Futur”.

  • L’objectiu d’aquesta candidatura es obtenir per a Blanes un govern progressista que aconsegueixi una ciutat millor pensant en el futur.

Vista general de la sala. Imatge PA

Ja fa un temps que Batega per Blanes i la coalició Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa van decidir presentar-se a les eleccions municipals de maig del 2019, sota el paraigua del nou partit polític Catalunya en Comú, amb l’objectiu d’obtenir l’alcaldia de Blanes. Ara a aquesta candidatura s’ha afegit PODEM i també ha rebut el suport de Procés Constituent. A la mateixa s’integren persones independents i altres inscrites a Catalunya en Comú.

El Grup Motor dels Comuns a Blanes va convocar una assemblea que va tenir lloc el 7 de novembre als Padrets, dirigida a tots els seus militants i simpatitzants ver decidir el nom definitiu de la candidatura així com el lema de campanya.

Sotmeses les propostes a votació, va resultar guanyadora el nom de la candidatura que serà “Blanes en Comú – Podem” i el lema de campanya “Construïm el Futur”.

Des de la voluntat integradora de tots els col·lectius i persones que conformem la candidatura definitiva, s’ha coincidit en treballar en tots aquells projectes que els hi son comuns, posant per davant de tot Blanes i la seva ciutadania. L’objectiu d’aquesta candidatura es obtenir per a Blanes un govern progressista que aconsegueixi una ciutat millor pensant en el futur, un projecte de poble que cregui en els drets de les persones i que defineixi un model que reactivi la economia i el benestar de tothom.

En aquest sentit ja s’ha començat a treballar i preparar un programa en el que, de manera realista, es recullin les necessitats econòmiques i socials. Per aconseguir-ho es treballa des de diverses comissions per tenir una visió detallada de la situació de Blanes, per fer propostes i donar solucions, parlant directament amb col·lectius i persones. Des de Blanes en Comú Podem manifesten que estan oberts a escoltar a tothom.

Un altre dels punts del dia va ser la dimissió del fins ara responsable d’organització del Grup Motor, José Manuel Morales, per motius personals i per canvi de domicili, ja que ara resideix a Palafolls i que, que amb la aprovació de l’assemblea, va ser rellevat per Araceli Campón.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *