Avui ‘Sopa de Pedres’ al teatre

Blanes reprèn aquest diumenge els espectacles infantils de Rialles amb la funció de titelles.

A càrrec d’Engruna Teatre, la representació es farà al Teatre de Blanes a la seva hora habitual: 2/4 de 6 de la tarda, i fins al desembre s’han programat un total de 6 sessions. 

Imatge facilitada per la companyia teatral

Nota de premsa de l’AJUNTAMENT

Rebuda el 25/9/2020

Després que el passat cap de setmana el Teatre de Blanes va aixecar de nou el teló, acabant amb sis mesos d’inactivitat, ara toca reprendre els espectacles infantils de Rialles, organitzats per l’Associació de Blanes, programats perquè comencin aquesta setmana. Diumenge vinent, 27 de setembre, tindrà lloc la primera de les sis representacions que hi haurà des d’ara i fins al desembre.

L’estrena d’activitat de diumenge vinent es farà amb la funció de titelles ‘Sopa de Pedres’, a càrrec d’Engruna Teatre, que gira a l’entorn de la crisi dels refugiats, un tema que es vol fer arribar al públic infantil. Parla de totes aquelles persones que, fugint de la seva dura i crua realitat més immediata, arriben a terres que no coneixien i on es parlen llengües que no dominen, havent deixat casa seva a milers de quilòmetres. El missatge final vol ser positiu, i parlar d’aquelles pedres que ens trobem a la vida, que cal convertir en oportunitats i aprenentatge.

L’espectacle ‘Sopa de Pedres’ d’aquest proper diumenge començarà, com és habitual a 2/4 de 6 de la tarda, i se seguiran totes les mesures de seguretat per prevenir la propagació de la COVID. Els majors de 6 anys hauran de dur la mascareta posada, i a l’entrada es mesurarà la temperatura i caldrà posar-se gel hidroalcohòlic. Les localitats també estan distribuïdes guardant la distància de seguretat que cal respectar al llarg de tota la sessió.

Sis espectacles

Rialles Blanes ha programat un total de sis espectacles infantils professionals des d’aquest setembre i fins al desembre. Després de l’estrena del proper diumenge amb ‘Sopa de Pedres’, la següent representació tindrà lloc el diumenge 11 d’octubre, amb ‘Pota de Cabra’, a càrrec d’Enric Magoo, que al·ludeix amb el títol de l’espectacle a la coneguda frase ‘Abracadabra, pota de cabra’.

El mateix mes d’octubre encara hi haurà una segona representació. El dia 25 Jordi del Río porta ‘Clic!’, una sessió de teatre còmic que tracta sobre el cicle de la vida: des que l’infant és a la panxa de la seva mare fins que té la seva pròpia descendència. Al novembre hi haurà dues sessions: el dia 8 l’espectacle de titelles ‘Hamelí’, amb Xip Xap, i el dia 22 la Companyia Anna Roca porta ‘Valentina Quàntica’, teatre còmic i ciència.

Finalment, la programació es tancarà el 6 de desembre amb un espectacle directament relacionat amb les festes de Nadal que ens esperen. La companyia País de Xauxa porta al Teatre de Blanes ‘La llum del Fanalet’, farcida del què ha caracteritzar aquests dies: donar de menjar al tió, decorar l’arbre de Nadal, muntar el pessebre, escriure la carta als Reis d’Orient i rodejar-se aquests dies amb les persones a qui més s’estima.

Descompte d’1€

Cada entrada costa 7€, però s’hi pot aplicar el descompte d’1€ per persona en cas que es compleixin un dels dos següents requisits. Un d’ells és comprar localitats per a 3 espectacles diferents, i l’altre si es pertany a una família nombrosa acreditada, tot i que en aquest cas cal comprar les localitats a la taquilla. Es tracta d’un descompte que no és acumulable, però també hi ha d’altres facilitats.

En cas que es compri un paquet especial per veure els sis espectacles, el cost total de les sis entrades és de 30€ enlloc dels 42€ que valen si s’adquireixen individualment. Una altra oferta és per la compra d’un paquet per veure cinc espectacles: es ven al preu de 25€ enlloc dels 35€ que costaria cada representació per separat.

La venda anticipada es fa a la taquilla del teatre, els divendres de la mateixa setmana de l’espectacle, des de 2/4 de 6 fins les 7 de la tarda, així com una hora abans que comenci la funció, és a dir: els diumenges a 2/4 de 5. També es poden comprar entrades online a www.teatredelacostabravasud.cat. Més informació: www.rialles.cat


VÍDEO PROMOCIONAL DE L’ESPECCTACLE:

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *