Avui restriccions de trànsit pel Carnaval

Amb motiu de la Rua, que comença a les 5 de la tarda.

Caldrà tancar la circulació a la Rambla Joaquim Ruyra des de Mas Enlaire fins la Plaça dels Països Catalans, i hi haurà desviacions en carrers adjacents. 

Imatge AJUNTAMENT DE BLANES

Font AJUNTAMENT

Data 21/02/2020

La Policia Local de Blanes ha implementat diverses mesures de circulació que es posaran en marxa diumenge vinent, 23 de febrer, amb motiu de la celebració de la Rua de Carnestoltes, que transcorre entre els barris de Mas Enlaire, Dintre Vila i S’Auguer, al centre del municipi. L’acte més multitudinari del carnaval blanenc, la rua, començarà a les 5 de la tarda i habitualment sol acabar voltant les 7 del vespre.

Enguany el recorregut de la Rua de Carnestoltes de Blanes ha variat el lloc de sortida, amb l’objectiu que transcorri de manera més lineal i fluida. Enlloc de partir des de l’Avinguda Joan Carles I i la Plaça de l’Escorxador, ho farà des de la part alta de la Rambla Joaquim Ruyra, des del Pla Parcial Costa Brava. Des d’aquí seguirà la ruta de les anteriors edicions: Plaça Solidaritat, Rambla Joaquim Ruyra Sud, Plaça Catalunya, Passeig de la Marina i Plaça dels Països Catalans.

Mesures de Trànsit

Una de les principals mesures abans que tingui lloc la Rua de Carnestoltes és la prohibició d’estacionar al llarg del recorregut que farà, durant tot el diumenge, 23 de febrer. D’altra banda, el mateix diumenge es posaran en marxa diverses mesures en relació a la circulació, que quedarà circumstancialment establerta amb diverses mesures.

Els vehicles que circulin per l’Avinguda Joan Carles I es desviaran pel Carrer Vila de Lloret, i els autobusos s’hauran de desviar per la Carretera GI-682. Mentre estigui en marxa la rua no es podrà circular per cap dels carrers per on transcorre, i la circulació pel Carrer Paradís es desviarà en direcció al Carrer Vila de Lloret fins al Carrer Treumal.

Els vehicles que circulin per Anselm Clavé direcció centre es desviaran pel Carrer Tarragona i no podran accedir ni al Carrer Tordera ni a la Rambla Joaquim Ruyra, i els que rodin pel Carrer Jaume Arcelos es desviaran en direcció al Carrer de la Fe. Només els turismes podran accedir al Carrer Tordera i es desviaran pel Carrer Balmes. També s’hauran de desviar els que circulin pel Passeig de Mar direcció Plaça Catalunya, que hauran de girar a la cruïlla Miramar (Passeig Cortils i Vieta) en direcció al Carrer Ample.

Per la seva banda, els vehicles que circulin pel Carrer Ample s’hauran de desviar en direcció al Carrer Raval Nord. Els que ho facin pel Carrer Forn de la Calç no podran accedir a la Plaça Catalunya i hauran de seguir pel Carrer S’Auguer en direcció a la Plaça dels Països Catalans, i la circulació pel Passeig de S’Abanell direcció centre es desviaran en la Plaça dels Països Catalans pel Carrer Maresme.

Quan la rua arribi a la Plaça dels Països Catalans els vehicles que circulin pel Passeig de S’Abanell es desviaran al Carrer Josep Tarradellas. Per la seva banda, els accessos a la zona del Port i Passeig de Mar estaran tancats al trànsit rodat a la Plaça dels Països Catalans des de les 5 de la tarda i fins que finalitzi la Rua de Carnestoltes.

Per a més informació: Policia Local de Blanes – Telèfons: 092 – 972 358 666.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *