Avui Ple pressupostos dat i beneït

JUNTS PER BLANES TREBALLA EN UN ACORD AMB EL GOVERN PER FACILITAR L’APROVACIÓ DELS PRESSUPOSTOS AL PLE DEL PROPER DIJOUS

Imatge regidors de Junts per Blanes

Nota de premsa JXB

Rebuda el 28/01/2020

Junts per Blanes, en el ple del 19 de desembre va votar en contra dels pressupostos de l’equip de govern (ERC i Blanes En Comú Podem). Els pocs dies per treballar-los, la negativa de fer una audiència pública i la poca predisposició del govern per fer un seguiment van ser els motius que va exposar el portaveu del grup municipal Joel Comas. Tot i que el govern no va tenir el seu suport tampoc es va posar en contacte amb Junts per Blanes després del ple.

Per això, el dia 15 de gener el grup municipal de Junts per Blanes va presentar al govern un document que contemplava algunes propostes que podien compartir per tal de facilitar-ne l’aprovació. Algunes d’elles ja estaven pressupostades i d’altres, calia afegir-les. El document contempla els treballs preliminars i obra de superfícies de l’Avinguda de Madrid, una consignació per a engegar la Prefectura de la Policia Local, una partida per desenvolupar el projecte cultural del Vescomtat de Cabrera, nous equipaments esportius i socials com una pista polivalent coberta o la remodelació i nou disseny del Parc Esportiu de s’Abanell i, finalment, el compromís d’iniciar els treballs preliminars de la Plaça dels Dies Feiners valorats en 250.000 € aprovats a la modificació de crèdit del novembre a petició de Junts per Blanes i una partida per afrontar la situació un cop culminats.

A totes les reunions fetes, Junts per Blanes ha demanat poder fer el seguiments d’aquests projectes i mostres de compromís per part del govern. Avui l’Ajuntament de Blanes ja ha anunciat l’inici dels treballs preliminars de la Plaça dels Dies Feiners. Per tot això, en el proper ple el Grup Municipal de Junts per Blanes donarà llum verda als pressupostos modificats perquè considera que totes les propostes afegides els milloren. Malgrat tot, el grup municipal de Junts per Blanes recorda que és un vot de confiança que fan per responsabilitat amb el poble i que estaran amatents al seu desenvolupament.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *