Avui engega motors la candidatura Junts per Blanes

  • Encapçalada per Mia Ametller.

  • Per a les Municipals 2019.

Imatge JUNTS PER BLANES

Font comunicació JxB

Nota de premsa rebuda el 21/01/2019 a les 09:28

La plataforma transversal Junts per Blanes presenta avui divendres 25 de gener la candidatura de Mia Ametller a l’alcaldia.

L’acte, que començarà a les 20:30 hores a la Casa Saladrigas (Passeig Roig i Raventós, 2), comptarà amb les intervencions de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la diputada al Congrés i alcaldable de Junts per Mataró, Míriam Nogueras.

El projecte, liderat per Ametller i impulsat pel Partit Demòcrata, traslladarà a l’àmbit municipal l’esperit transversal, plural i republicà de Junts per Catalunya i inclourà persones de diferents àmbits i sensibilitats polítiques.

La candidatura ja disposa del suport d’actius que anteriorment havien format part d’altres formacions polítiques; així com d’altres que se sumaran a una llista municipal per primera vegada.


Mia Ametller Salvador

Va néixer a Blanes l’any 1973. Mestra de formació, té el títol d’Educació Infantil i Primària per la Universitat de Girona (1993-1996). Actualment, la candidata dirigeix la llar d’infants La Mainada (des de 1999) i és mestra interina d’una escola pública. En el passat ha treballat a diferents col·legis públics de la Generalitat i a les institucions Braten Alen Barnehagen i Montessori Barnehagen d’Oslo.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *