ASPRONIS, nou Punt de Formació

Del programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”.

Les formacions estan dirigides a persones en situació o risc d’exclusió. 

Imatge Punt Formatiu Incorpora. Drets de còpia FUNDACIÓ PRIVADA ASPRONIS

Nota de premsa d’ASPRONIS

Rebuda el 6/2/2020

La Fundació ASPRONIS ha renovat per novè any consecutiu el conveni que manté amb el programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” a Girona per a la inserció laboral de persones en situació o risc d’exclusió. Enguany la renovació té una novetat destacada: ASPRONIS serà a partir d’ara també Punt de Formació Incorpora a la zona marítima de la comarca de la Selva i el nord del Maresme amb l’objectiu de crear més oportunitats d’ocupació a les persones que són ateses al Servei d’Inserció Laboral de la Fundació.

ASPRONIS impulsarà cursos professionals per als col·lectius a què es dirigeix amb Incorpora –en situació o risc d’exclusió social- amb una forta implicació empresarial: les pràctiques no laborals en empreses juguen un paper fonamental per a l’assoliment de competències i un major èxit d’ocupació posterior.

Per a aquest primer semestre de l’any, el Punt de Formació ofereix dos cursos adreçats a persones en situació d’atur amb dificultats per trobar feina.

  1. D’una banda, un curs d’auxiliar d’hostaleria d’un total de 300 hores, del 10 de febrer i fins al 29 de maig, en horari de matí. S’instruirà l’alumnat en tasques de cambrer/a, buffet, sala, habitacions i manteniment. Les classes teòriques s’impartiran a l’aula de formació d’ASPRONIS a Blanes (Ctra. de Malgrat, 12).
  2. L’altre curs formarà personal per a supermercats amb un total de 300 hores també. S’impartirà a les oficines de la Fundació a Malgrat, al polígon Can Patalina, als matins, de 9 a 13h, entre el 24 de febrer i el 29 de maig. Les pràctiques es duran a terme en establiments col·laboradors de la zona que s’anunciaran durant les formacions.

Es tracta de formacions completes que consten d’aprenentatges en competències transversals, competències professionals i pràctiques no laborals que comptaran amb el seguiment i suport de l’equip del Servei d’Inserció Laboral. En acabar les formacions, les persones que hagin superat el curs rebran un diploma acreditatiu.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *