ASPRONIS i CaixaBank crowdfunding solidari

La recollida d’aportacions es va iniciar l’1 d’octubre i finalitzarà el proper 31 d’octubre.

 

Imatge NEURORHB


Text Míriam Crivillés

Rebut 04/10/2019

Us fem arribar una nota de premsa relativa a la campanya de micromecenatge que Caixabank i l’Obra Social “la Caixa” han endegat amb l’objectiu d’aconseguir fons per fer realitat una sala multisensorial per a les persones ateses al Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació ASPRONIS. L’objectiu de la campanya, promoguda per 12 oficines de l’entitat situades principalment a la comarca de La Selva, és que la població participi amb els seus donatius solidaris en dotar d’aquesta sala d’estimulació sensorial.

El Servei de Teràpia Ocupacional dona servei actualment a 97 persones usuàries al centre situat a Mas Borinot. Són persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 65% que realitzen activitats inclusives d’ajustament personal adaptades a les necessitats i els desitjos de les persones, i activitats d’ocupació terapèutica per adquirir o mantenir hàbits laborals. Com a ocupació terapèutica, alguns grups d’usuaris elaboren artesania per encàrrec per a particulars, empreses o institucions: paper reciclat (postals, invitacions, llibretes, etc.), ceràmica, bijuteria o espelmes amb parafina d’alta qualitat, entre d’altres. També venem aquests productes a fires, principalment per Sant Jordi i Nadal a Blanes i Malgrat de Mar.

Les persones que ho desitgin poden fer un donatiu a qualsevol oficina Caixabank o bé mitjançant els caixers automàtics o la web de l’entitat bancària.

Us agrairem el màxim de difusió per tal d’assolir aquest objectiu que afavorirà el benestar de les persones ateses.


CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa” ha obert una campanya de crowdfunding a favor d’ASPRONIS per fer una sala multisensorial

  • L’objectiu de la campanya, promoguda per 12 oficines de l’entitat situades principalment a la comarca de La Selva, és que la població participi amb els seus donatius solidaris en dotar d’una sala d’estimulació sensorial.
  • Ja s’han obtingut 6.000 euros, gràcies al donatiu realitzat per l’Obra Social ”la Caixa”. I amb aquesta campanya es pretén aconseguir els 3.000€ restants que encara són necessaris per fer realitat aquest projecte.

Text La Caixa

Datat 04/10/2019

CaixaBank, amb la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa”, ha posat en marxa una campanya de micromecenatge (crowdfunding solidari) amb l’objectiu de que particulars i empreses, clients o no clients de l’entitat se sumin a la iniciativa de dotar a la Fundació ASPRONIS d’una sala d’estimulació sensorial o Snoezelen.

L’Obra Social ”la Caixa”, ja ha realitzat una aportació de 6.000 euros per fer realitat aquesta sala d’estimulació sensorial o Snoezelen que permetrà treballar el despertar sensorial a través de l’acció i l’experimentació. Els 3.000 euros restants són l’aportació econòmica que CaixaBank espera recollir a través de les seves oficines a la comarca de La Selva, donatius que qualsevol ciutadà o empresa pot realitzar des de qualsevol dels caixers automàtics de la població, a través de Caixabank Now o a través del portal www.caixabank.cat, garantint que el 100% de les aportacions s’abonaran al projecte.

Si s’assoleix l’èxit d’aquesta acció solidaria, l’entitat beneficiaria, Fundació Privada ASPRONIS podrà fer realitat aquesta sala d’estimulació que s’utilitzarà amb finalitats terapèutiques per millorar el benestar de les persones amb discapacitat mitjançant la integració sensorial, potenciant l’aprenentatge i l’autonomia personal, i minimitzant, entre d’altres, els trastorns de conducta o els efectes relacionats amb l’envelliment.


Fundació Privada ASPRONIS

ASPRONIS és una fundació sense ànim de lucre que treballa per generar iniciatives, suports i serveis perquè les persones amb discapacitat intel·lectual i d’altres col·lectius vulnerables, juntament amb els seus entorns familiars, gaudeixin d’unes condicions òptimes de qualitat de vida i igualtat.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *