ASPRONIS cursos d’inserció laboral

Auxiliar d’hostaleria i Personal de supermercat

Les formacions s’adrecen a persones en situació d’atur amb dificultats per trobar feina

Imatge HTS SCHOOL

Nota pregada d’ASPRONIS

Rebuda el 29/01/2020

El Servei d’Inserció Laboral (SIL) de la Fundació organitza per a aquest primer semestre de l’any dos nous cursos adreçats a persones en situació d’atur amb dificultats per trobar feina amb la col·laboració del programa Incorpora i l’Obra Social de Fundació “la Caixa”.

D’una banda, s’oferta un curs d’auxiliar d’hostaleria d’un total de 300 hores, del 10 de febrer i fins al 29 de maig, en horari de matí. S’instruirà l’alumnat en tasques de cambrer/a, buffet, sala, habitacions i manteniment. Les classes teòriques s’impartiran a l’aula de formació d’ASPRONIS a Blanes (Ctra. de Malgrat, 12).

L’altre curs formarà personal per a supermercats amb un total de 300 hores també. S’impartirà a les oficines de la Fundació a Malgrat, al polígon Can Patalina, als matins, de 9 a 13h, entre el 24 de febrer i el 29 de maig. Les pràctiques es duran a terme en establiments col·laboradors de la zona que s’anunciaran durant les formacions.

Seran formacions completes que consten d’aprenentatges en competències transversals, competències professionals i pràctiques no laborals que comptaran amb el seguiment i suport de l’equip del Servei d’Inserció Laboral. En acabar les formacions, les persones que hagin superat el curs rebran un diploma acreditatiu.

Per a més informació i inscripcions, cal trucar al telèfon de la Fundació ASPRONIS

93 765 46 20 / 628 54 51 02

o bé enviar un correu a l’adreça

sil@aspronis.com

La persona de contacte és Mònica Ardanuy

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *