Arcans, endevinació, aquest desembre a Blanes

CURS INICIAL DE TAROT A BLANES.

Nota pregada de REGISTRES AKÀSHICS

Rebuda el 07/11/2019

El centre Espai integratiu de Blanes acull el proper desembre una activitat simpàtica i emocionant que ha interessat molt a terapeutes i constel·ladors, però és oberta a tothom.

El curs, a banda de la informació sobre els arcans que es pot trobar a qualsevol llibre, serveix per entrenar la percepció extrasensorial. Aquesta és sovint l’assignatura pendent de moltes activitats relacionades amb la salut, l’ensenyament, l’espiritualitat i la psicologia. La seva organitzadora, Natalia B. Serrano, creu que totes les persones sense excepció poden llegir el tarot. Si hi ha persones que hi tenen més facilitat és únicament per una questió d’actitut i pràctica. I ens explica que el que més li agrada és veure com la gent marxa del curs amb un somriure. És una d’aquestes activitats que omplen i motiven molt. També una bona ocasió per fer amistats molt maques.

Hem sentit moltes vegades les paraules “tarot evolutiu”. El sentit és utilitzar el tarot per acompanyar la persona en el seu creixement interior i per ajudar a prendre decisions amb tota la informació que portem al subconscient.

La pràctica del tarot ha evolucionat cap a una nova teràpia alternativa. Però te un gran avantatge, la persona que acud a un tarotista no cal que sàpiga explicar què li passa.

www.registresakashics.org, de més dels serveis clàssics de tarot, ofereix constel·lacions familiars individuals a través del tarot (tarot sistèmic), constel·lació de l’ànima i cursos de PES percepció extrasensorial. Aquest serà el tema d’un curs més avançat en un futur.

Les inscripcions estan obertes amb un aforament inicial de 30 persones. Podeu trobar més informació a la secció “activitats presencials de la web i al centre www.espai-integratiu.com.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *