Antifeixistes de Blanes contra l’acte de VOX

  • Assemblea avui dimecres 9/1/2019 a les 19:00 a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge (Blanes)

 

 

Imatge ATENEU POPULAR SA FERA FEROTGE

Opinió DdB:

No m’agrada VOX. No m’agrada que no els deixin parlar.

“Je ne suis pas d’accord avec ce que vous dites, mais je me battrai jusqu’à la mort pour que vous ayez le droit de le dire (1)”


Font AP Sa Fera Ferotge

Nota pregada rebuda el dia 08/01/2019 a les 12:21 hores

A Blanes cal un espai on organitzar-se contra el feixisme i on combatre’l de manera molt més directa.

És per això que volem crear l’ *Assemblea Antifeixista Blanes*, per tal d’actuar contra les opressions que rep el nostre poble, així com l’acte de Vox d’aquest diumenge.

Ens reunirem aquest dimecres 9 de manera oberta a les 19:00 a l’Ateneu de Blanes, per organitzar-nos en contra d’aquest estat opressor.

Si vols entrar al grup de WhatsApp no dubtis en utilitzar aquest enllaç per fer-ho

*Fora el feixisme dels nostres carrers!*


COMUNICAT DE VOX GERONA:

Los violentos pretenden coartar la libertad de todos los catalanes y españoles que quieren, democrática y pacíficamente, informarse de las propuestas y del trabajo del equipo provincial de Vox Gerona. ‬(8/1/2019 – 12:34)

Mesa informativa de VOX en Blanes. Domingo 13 de enero. Paseo marítimo, detrás del parking Saba. De 11h a 14h. Ven a conocer al equipo provincial, ¡Te esperamos!


ANTECEDENTS

“El nostre objectiu és presentar-nos a totes les eleccions, també als pobles més petits de Catalunya, a Girona, Barcelona, Tarragona i Lleida”. També ha vaticinat avui que “molt aviat” hi haurà diputats d’aquesta formació al Parlament de Catalunya “dient el que ningú s’ha atrevit a dir”. (Roda de premsa 3/12/2018 de Santiago Abascal, president de VOX)


Notes: (1) Frase atribuïda tradicionalment a Voltaire. Segons les fonts consultades, la primera evidència d’aquesta frase es troba en el llibre The Friends of Voltaire publicat per S. G. Tallentyre, pseudònim de la historiadora anglesa Evelyn Beatrice Hall. En el llibre, l’autora resumeix un incident entre Voltaire i el filòsof francès Claude-Adrien Helvétius utilitzant la següent formula per descriure el seu pensament: “I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it”. Aquesta frase està basada en una hipotètica carta de Voltaire del 6 de febrer de 1770 adreçada a l’abat Le Riche en els següent termes: “Monsieur l’abbé, je déteste ce que vous écrivez, mais je donnerai ma vie pour que vous puissiez continuer à écrire”. No obstant, no hi ha cap font fiable que verifiqui l’existència d’aquesta carta i, per altra banda, l’autora va reconèixer anys més tard, en un carta publicada l’any 1939 a la revista Modern Language Notes que la frase era seva i no de Voltaire

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *