Ampliacions dels càmpings, public relations institucionals

Junts per Blanes promou una trobada entre la consellera d’Empresa i els càmpings

Àngels Chacón, Consellera d’Empresa i Coneixement. Drets de còpia JUNTS PER BLANES


Opinió de DdB: Tradicionalment l’Ajuntament negava les ampliacions dels càmpings per voler fer-se en zona agrícola d’especial protecció. Oh, que bonic!. Queda algun pagès a Blanes? Aneu als camps… el 70 o 80% són erms. L’ampliació me la bufa perquè no hi tinc res a guanyar però em posen molt nerviós els buròcrates que mantenen uns usos del sol inútils només que per fer el paripé. Ets un polític?, tens una proposta de ciutat?. Molt bé, projecta una zona lúdica de tota la riba de la Tordera, o urbanitza, o industrialitza, o qualsevol cosa que et passi pel magí. Però si NO SAPS QUE FER NO TINGUIS TOTA AQUELLA EXTENSIÓ DE TERRENYS CAPTIVA i deixa a la gent guanyar-se la vida (Que per cert, se la guanyen però que molt bé)


Font JUNTS PER BLANES

Nota de premsa rebuda el 07/04/2019

La plataforma transversal Junts per Blanes va afavorir ahir una trobada entre la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i el president de la Federació Catalana de Càmpings, Miquel Gotanegra, el president de l’Associació de Càmpings de Blanes i gerent del càmping Bella Terra, Josep Ametller, l’administradora del càmping Bella Terra, Maria Mercè Ametller i un representant dels treballadors dels càmpings i membre de Junts per Blanes, Nacho Codina.

Durant una passejada pel càmping Bella Terra, la consellera va poder visitar les zones que ara mateix estan tancades, i va parlar de la problemàtica que suposa tant amb els representants de la patronal i els treballadors com amb l’alcaldable de Junts per Blanes Mia Ametller i l’exalcalde socialista, ara incorporat a la mateixa candidatura, Miquel Lupiáñez.

L’entrevista va coincidir amb el primer dia d’obertura del Bella Terra aquest 2019 i totes les parts van convenir en la importància que el sector turístic té per Blanes, i es van exhortar a trobar una solució que sigui beneficiosa pel conjunt de la població, en referència a les zones ara clausurades.

Importants parcel·les dels càmpings Blanc d’Eivissa i Bella Terra estan actualment precintades perquè es van fer mitjançant ampliacions il·legals. Després d’haver imposat les corresponents multes, la manca de voluntat política del Ple Municipal va impedir poder cercar solucions de futur vinculades al sector turístic, atès que les zones no tenen aquest ús en el POUM vigent.

Peixos Ros

Durant la jornada, Chacón també va visitar la indústria Peixos Ros, acompanyada per la família propietària de l’empresa, on va poder conèixer els seus plans d’expansió i de futur.

ABBC

La consellera va acabar la vetllada admirant la “Ruta de l’Art als aparadors”, una iniciativa de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre inaugurada el mateix dissabte i que consta de 52 aparadors amb obres de 27 artistes blanencs.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *