ALDI a Blanes experiència de compra completa

ALDI, una de les cadenes més importants d’alimentació a Europa, ha obert un nou supermercat a Blanes, mantenint tots els llocs de treball de la seva botiga antiga i ampliant també la seva plantilla. L’acte inaugural ha comptat amb la presència de Mario Ros, Alcalde de Blanes.

Imatge THEBACKROOM

 

NOTA DE PREMSA.- Blanes ja compta amb un nou supermercat ALDI situat a l’Avinguda Parlament de Catalunya, 71-79. La botiga, amb 1.200 metres quadrats de superfície comercial i 90 places d’aparcament, obre les seves portes al públic de dilluns a dissabte de 09:00 a 21:00 h.

La inauguració d’aquesta nova superfície ha comptat amb la presència de l’alcalde de Blanes,  Mario Ros, qui després dels discursos inaugurals ha procedit al tall de cinta per a donar la benvinguda a les noves instal·lacions. El Responsable d’Expansió d’ALDI, Alexandre Pagès, ha reafirmat l’aposta de la cadena per Blanes i ha expressat la seva confiança en què la nova botiga tindrà una bona acollida permetent als seus habitants seguir disposant d’una bona alternativa a l’hora de realitzar la seva compra familiar quotidiana.

A ALDI, els clients poden trobar un ampli assortiment de productes en les categories d’alimentació, drogueria, higiene i basar. Els seus establiments ofereixen una experiència de compra completa amb un total de més de 1.500 referències a botiga amb tot allò necessari per al consum familiar quotidià: producte fresc, envasat, regional i més de 200 ecològics. A més a més, ALDI posa al servei del consumidor un ventall de productes de marques pròpies que ja triomfen en molts països europeus, oferint així una alternativa de compra de productes d’alta qualitat als millors preus.

Durant el primer dia de funcionament, nombrosos clients han realitzat les seves primeres compres i participat i gaudit de les activitats i promocions organitzades en motiu de la inauguració. I per animar-los a provar la qualitat de l’ampli ventall de productes que ofereix la cadena, els consumidors també han pogut degustar plats preparats a partir de productes ALDI.

Aquest nou establiment de la cadena s’emmarca dins del pla d’expansió d’ALDI a Catalunya, on ja compta amb 56 establiments, 13 dels quals a la província de Girona. La nova botiga ha contribuït, a més, a la dinamització econòmica de Blanes amb la creació d’un total de 4 nous llocs de treball, que se sumen a la plantilla de l’antiga botiga, reforçant així l’aposta d’ALDI pel personal local.

 

SOBRE ALDI

ALDI és una de les més importants cadenes d’alimentació i supermercats del món. El seu origen és a Alemanya i compta amb prop de 5.000 botigues distribuïdes en 9 països. La seva entrada al mercat espanyol es va produir l’any 2002 i en l’actualitat hi té més de 260 establiments.

ALDI es concentra en el que és essencial: la comoditat i funcionalitat dels seus establiments, l’elevada autoexigència a l’hora de seleccionar els millors productes i la qualificació dels seus col·laboradors. Un dels valors d’ALDI és la qualitat dels seus productes, que aconsegueix comprant als millors proveïdors internacionals, estatals i locals i també, oferint les seves pròpies marques com Milsani, GutBio, Biocura, Mildeen, Unamat o Tandil, entre d’altres.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *