Ajuntament de Blanes charlatán de feria

L’Ajuntament de Blanes facilita el pagament d’impostos en quotes mensuals sense interessos aquest 2018.

És una de les novetats de les ordenances fiscals que han entrat en vigor aquest gener que és aplicable a l’Impost de Béns Immobles i a l’Impost de Circulació.

 

Opinió de DdB: Només per petar-nos de riure, hem calculat que suposa no pagar aquests interessos

Amb dades d’IDESCAT (l’Institut d’Estadística de Catalunya) un IBI mitjà familiar a Blanes són 321,52 €, per 11 quotes 29,23 €/mes, per 3,75% d’interessos = 0,09 cèntims!!!

Però és que actualment l’IBI es paga en dos cops, també sense interessos, al juny i a l’octubre. Ara començaràs a pagar al febrer, això vol dir que l’Ajuntament de Blanes recaptarà més de la meitat de l’impost, i tindrà els diners a la seva butxaca (no a la teva), molt abans del que fins ara els tenia

És a dir, amb la farolada que no et cobra interessos (Que fins ara tampoc els cobrava) avança la recaptació i disposa dels diners molt abans. Evaristo que te han visto…

“You’re okay, baby. That stuff was just 90% water, 10% alcohol.”
— Dr. Matthew Freeman, Copper, to his wife Sarah, on the “miracle tonic” she drank to cure her morning sickness.

Imatge TO

 

NOTA DE PREMSA.- Aquest 2018 els contribuents que tributen a l’Ajuntament de Blanes tenen la possibilitat d’acollir-se a una destacada novetat pel que fa al pagament d’impostos i taxes públiques. L’aprovació de les Ordenances Fiscals, Taxes i Preus Públics per enguany, que va tenir lloc a finals de l’any passat, ja contemplava aquesta millora, amb l’objectiu de contribuir en el possible a donar facilitats en els pagaments.

L’Àrea d’Hisenda de l’Ajuntament ha informat que la nova mesura es pot aplicar en el pagament de dos impostos: l’Impost de Béns Immobles (IBI) i l’Impost de Circulació, que tècnicament és l’IVTM, l’Impost sobre els Vehicles de Tracció Mecànica. Enguany tots dos es poden pagar en onze quotes mensuals sense interessos. D’aquesta manera, l’import total a pagar per aquests tributs es dividirà en onze quotes, sense aplicar-hi cap increment.

Les quotes mensuals es cobraran en el compte bancari el dia 5 dels mesos de febrer a desembre, i les úniques condicions per accedir a aquest fraccionament especial són estar al corrent de les obligacions, així com que la quota mensual resultant no sigui inferior als 10 euros. Per acollir-se a aquesta mesura, les sol·licituds s’han de presentar a les oficines del Consell Comarcal de la Selva o a l’Oficina de l’AMIC de l’Ajuntament de Blanes fins el 15 de gener com a data límit, inclòs aquest dia. (SERVEI DE COMUNICACIÓ AJUNTAMENT DE BLANES)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *