AIGÜES DE BLANES Atalaya dimiteix con dos cojones

Cs Blanes abandona el consell d’administració d’Aigües de Blanes per manca de transparència i dubtes amb la gestió.

Imatge C’s

Sergio Atalaya, portaveu de Cs Blanes: “Vam demanar apartar Narcís Piferrer mentre duri la investigació judicial, ens genera desconfiança el que està passant”

 

Opinió de DdB: Què farà l’actual Alcalde amb la patata calenta d’Aigües de Blanes, seguir la tradicional tàctica de l’estruç d’amagar el cap sota l’ala com han fet il·lustres predecessors seus?

 

NOTA DE PREMSA.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a Blanes, Sergio Atalaya, va presentar ahir la seva dimissió com a membre del consell d’administració d’Aigües de Blanes “per la manca de transparència de l’ens i els dubtes que ens genera la gestió actual”. Quan s’aprovi la dimissió en el proper ple municipal, Ciutadans passarà a tenir veu però perdrà el seu dret a vot. “Seguirem dins les reunions per fer un seguiment però el que no volem és firmar cap document fins que no s’esclareixi tot”, ha afegit.

“Nosaltres ja vam demanar el passat octubre que s’apartés el conseller delegat, Narcís Piferrer, mentre duri la investigació judicial perquè ens genera molta desconfiança el que està passant”, ha assegurat el regidor. En l’actualitat, Piferrer es troba investigat judicialment per la seva gestió a Aigües de Blanes i a Aigües de Girona Salt i Sarrià.L’alcalde de Blanes li dóna suport però nosaltres entenem que algú investigat per presumptes irregularitats en la gestió de l’aigua no pot seguir com a conseller delegat, almenys no de moment”, ha puntualitzat Atalaya.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *