Día de la Raza obrir el comerç blanenc amb truqui

Els comerços gironins decidiran individualment si volen obrir el 12 d’octubre, la Fiesta Nacional de España,  com a protesta per l’actitud de l’Estat.

Les associacions de comerciants de les poblacions que no tenen autoritzada l’obertura d’aquest festiu deixen via lliure als establiments.

Imatge YT

 

INFORMA AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES.- Els comerços gironins decidiran a títol individual si volen obrir el proper 12 d’octubre com a mesura de protesta. Des de les associacions de comerciants han remarcat que no lideren cap iniciativa concreta i que alguns dels establiments els han mostrat la seva intenció d’obrir portes encara que la normativa els impediria fer-ho perquè aquest dia no forma part del calendari autoritzat.

Es tracta de municipis com Olot, Torroella de Montgrí, Celrà, Cassà de la Selva, Banyoles o Riudellots de la Selva. Blanes i Figueres també estarien inclosos en aquest paquet de municipis que no tenen el 12-O con a festiu d’obertura però ambdues poblacions gaudeixen de la categoria de municipis turístics que els permet obrir igualment.

Representants de la majoria d’entitats han explicat que no tenen comptabilitzada ni la xifra ni el seguiment que tindrà la protesta. En qualsevol cas, els han informat que fer-ho podria comportar sancions en cas de denúncia.

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *