Votareu. Per SALVADOR MACIP

 

Aquesta setmana ha sigut molt intensa, i culmina avui en un 1 d’octubre que, passi el que passi, serà històric i ho canviarà tot. Aquesta revolució s’ha retransmès sobretot per twitter (i altres xarxes), que és el format idoni per expressar amb brevetat i immediatesa com et sents cada cop que llegeixes una notícia relacionada amb el Procés. Però volia deixar també constància d’algunes de les coses que penso sobre el tema.

He començat el post penjant la captura de pantalla de la meva última contribució a la revista Esguard, que és un resum de com crec que es veuen les coses a fora. A part d’això, ja m’he posicionat a altres llocs signant manifestos de tota mena, i fa no gaire vaig fer una entrada sobre ciència i independència (aquí). Només volia afegir que, de la mateixa manera que ja he fet, espero que vosaltres també pugueu expressar la vostra opinió avui diumenge. I que això serveixi per demostrar al món quina mena de poble som i quina mena d’interlocutors tenim a l’altra banda.

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *