Detinguts marihuana entren per una porta i surten per l’altre

Desmantellen una plantació de marihuana a Blanes i detenen quatre homes quan transportaven 10 quilos de droga.

Durant l’actuació policial també es van intervenir 83.000 euros en efectiu procedents del negoci il·legal.

Imatge MME

 

AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES.- Els Mossos d’Esquadra van detenir el 2 d’agost a quatre homes, d’entre 25 i 38 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Els agents els van enxampar aquella mateixa tarda quan van tenir coneixement que uns individus estaven transportant marihuana en quatre vehicles a Blanes. La policia va engegar un dispositiu de vigilància amb efectius uniformats i de paisà. Els mossos els van interceptar poc després quan circulaven per les immediacions del barri de Valldolig. Durant l’escorcoll, van trobar diverses bosses i caixes de cartró amb 10 quilos de droga i una bàscula de precisió. També els van decomissar 68.000 euros en bitllets fraccionats. L’actuació va permetre localitzar i escorcollar el domicili on es cultivava la droga. A l’habitatge, s’hi van localitzar 15.000 euros més en efectiu.

L’actuació es va iniciar el 2 d’agost a la tarda amb la detenció dels quatre homes, de nacionalitat espanyola i holandesa, i el decomís de la droga. L’operatiu, però, va continuar l’endemà quan agents de la Unitat d’Investigació de Blanes van entrar a l’habitatge del carrer Guadalquivir on sospitaven que hi havia la plantació. L’immoble era en realitat un dúplex completament habilitat i preparat amb tota la infraestructura necessària per al cultiu de marihuana. També hi van localitzar diners en efectiu. En total, van intervenir 83.000 euros. Els agents els van detenir per un delicte de tràfic de drogues. Després de passar a disposició judicial, el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.

 

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *