Aula Blanes un comiat que voldríem a reveure

Imatge AB

 

NOTA DE PREMSA.- Benvolguts i benvolgudes, som en Sergi i en Jordi, promotors d’Aula Blanes, ens adrecem a vosaltres per fer-vos saber que després de set anys fantàstics dedicats a la divulgació del coneixement sentim que hem arribat a port. Estem molt contents de la feina que hem pogut fer entre tots plegats.

Volem agrair el suport a totes i cadascuna de les persones que han participat en el projecte i l’han fet possible. Tot el personal de la biblioteca comarcal de Blanes, els companys i companyes del CEAB-CSIC, els i les insuperables ponents que hem tingut el goig de compartir, la premsa, radio i televisió que ens ha ajudat a difondre la tasca i és clar a totes vosaltres, totes les persones que heu participat en les xerrades, tallers i debats durant aquests set anys.

Una forta abraçada,

 

Sergi i Jordi

Aula Blanes

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *