Assessor de l’Alcalde todoterreno

Imatge BBC amb transparència DdB

 

A la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Blanes es va tractar la resolució del procediment incoat en relació amb les actuacions d’investigació seguides per l’Oficina Antifrau de Catalunya sobre l’adjudicació i gestió del contracte de concessió del servei públic d’aparcament de superfície de diversos espais regulats de Blanes

L’alcalde ha sol·licitat informe del lletrat Josep González Ballesteros, per tal que jurídicament revisi les actuacions municipals seguides

La concessionària del servei, SABA APARCAMIENTOS SA, és una empresa del grup “La Caixa”

Tornem a trobar actuant com a secretari amb veu i vot, un lletrat Josep González Ballesteros a la mesa de contractació de la licitació del contracte de l’obra amb redacció de projecte a càrrec del contractista per a l’execució de la “reparació de la riera de Blanes”

L’entitat adjudicadora de l’obra és AIGÜES DE BLANES SA empresa del grup “La Caixa”

 

Opinió DdB: A les envistes dels anteriors paràgrafs, els mots que es van repetint són “Josep González Ballesteros” i “La Caixa”

 

 

RELACIONAT

A propòsit de la intervenció de Josep González Ballestero com a vocal a una taula de contractació de Blanes. A una taula de selecció de personal de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, presidida pel secretari municipal, en Josep González Ballesteros, consta com a vocal Francesc Lucio Pérez, interventor de l’Ajuntament de Blanes

 

Opinió DdB: És casualitat? Són amiguetes?

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *