1.300 m2 de Consum ecoeficient a Blanes

Consum arriba a la desena d’obertures en 2019 amb dos nous supermercats a Blanes i La Roda.

Les dos botigues són ecoeficients i han suposat la creació de 70 llocs de treball en total. 

Imatge CONSUM S. COOP. V.

Text de CONSUM

Rebut el 06.11.2019

Consum obri dos nous supermercats ecoeficients: un a Blanes (Girona) i un altre a La Roda (Albacete), amb els quals arriba a la desena d’inauguracions des de començament d’any, i que han suposat la creació de 32 i 38 llocs de treball, respectivament, procedents, la majoria, de les mateixes localitats, per a facilitar la conciliació. Com que són ecoeficients, consumixen un 40% menys d’energia que un supermercat convencional.

El supermercat de Blanes, de 1.300 m2 de superfície, està situat a l’avinguda del Parlament, núm. 79 i és el segon establiment que la Cooperativa té a la població. Compta amb 185 places d’aparcament gratuït per a facilitar les compres als clients i tindrà un horari de 9 a 21 hores. Es tracta de la tercera tenda que Consum inaugura a Catalunya enguany, després de Canovelles i Manresa, amb la qual arriba als 9 súpers propis a la província de Girona i als 196 a Catalunya, entre tendes pròpies i franquícies Charter.

Les dos tendes compten amb,

Atenció personalitzada en:

  • pescateria
  • xarcuteria i carnisseria
  • secció de fruita i verdura al detall
  • forn
  • perfumeria

Les marques pròpies:

  • Kyrey
  • Consum Eco
  • Vitality
  • Consum Kids

També disposen de compra a domicili.


Compromís amb l’entorn

Els nous supermercats de la Cooperativa disposen d’una tecnologia pionera en les instal·lacions frigorífiques, ja que utilitzen CO2, un refrigerant natural per a la generació de fred, que reduïx les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle. Actualment, prop d’un centenar de supermercats Consum ja disposen d’estes instal·lacions, que se sumen a altres mesures d’eficiència energètica ja implantades, com ara il·luminació LED, instal·lació de portes i tapes en el mobiliari frigorífic, control domòtic, etc. Per tot això, el 100% dels supermercats Consum són ecoeficients.

Compromís amb les persones

Consum posa al servici dels seus clients una àmplia varietat de marques, excel·lència en frescos i el millor preu des de la primera unitat perquè siga el client qui trie el que vol comprar. Els més de 3 milions de socis-clients de la Cooperativa es beneficien dels avantatges i descomptes de pertànyer al programa de fidelització de “Món Consum”. Este programa reunix tots els avantatges i servicis exclusius i personalitzats de cada soci-client, entre els quals destaquen el xec regal i els productes “cheque-crece”. A més, este supermercat disposa de servici wifi gratuït.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *