Barrett Bra

| 0 comments

Últimament estic una mica obsessionada amb cosir-me roba interior, perquè és una de les poques peces de roba que encara em comprava (sostenidors, les calcetes fa temps que ja no). Al Sewing Camp em va tocar un lot de teles d’encaix i gomes per cosir-ne, i va ser l’impuls que necessitava per començar a entrar en aquest món… Aquí us ensenyo un dels que he cosit últimament, però prepareu-vos per veure’n uns quants més… (que se sumen a un “sujetop” reversible que vaig cosir fa un temps aquí).

El patró és el Barrett Bra, de Madalynne. És un patró gratuït que podeu trobar aquí. Aquesta dona em té flipada, m’agraden els patrons que fa així que prepareu-vos que en veureu uns quants més per aquí.

La tela és una roba de neoprè preciosa, de Cal Joan, em vaig enamorar només veure-la i vaig pensar que quedaria molt bé en roba interior… Ara estic pendent de cosir les calcetes a joc.

És un bralette, que entenc que el que vol dir és que és tipus samarreta, que no té tanca a la part de darrera. La veritat és que tenia els meus dubtes però és supercòmodo, inclús per talles no tan petites com la meva.

Les gomes són totes de la merceria del poble (no m’ho esperava i tenen de tot per cosir roba interior!!!)

És facilíssim de cosir! Animeu-vos!!!!

M’agrada tant el meu que em donen ganes d’anar ensenyant-lo… 😉

Ja heu passat pel #mimimalascostureras de @clubmalascostureras? Vinga, a trobar la inspiració!!!!

 

 

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.