Hennja en companyia

| 6 Comments

Avui vinc amb una dessuadora que ha costat molt de veure la llum, però que ha valgut molt la pena. Sort que vinc acompanyada de costurera de retales y nurks7, que han cosit unes versions espectaculars!!! Passeu a veure-les! Gràcies a elles vaig acabar-la perquè hi havia moments en que no ho veia gens clar!

La dessuadora en qüestió es diu Hennja i és molt xula, té moltes possibilitats. La gràcia és que la caputxa està feta amb una cremallera continua. Si l’aneu a fer us recomano que useu la cinta de doble cara per cosir-la, facilita molt la feina (gràcies Eva!!!!). M’agraden els detalls del patró: té diverses opcions de butxaques (tot i que no li n’he posat cap i ara m’empenedeixo) i també que porta una tela a l’obertura de la cremallera, que sembla que portis una altra samarreta a sota, queda bé.

La tela estampada també és una creació col·lectiva, la vàrem dissenyar amb les companyes de feina, i la vàrem portar a estampar a textilfy. És un neoprè i va quedar molt xula! Podeu veure altres costures aquí. La tela negra és de Cal Joan i la verda la vaig comprar a una botiga de Manresa.

Aprofito que avui si que arribo (bé!!!) per enllaçar al #mimiMalasCostureras del @clubmalascostureras.

Juntes és millor!!!!

 

 

6 Comments

 1. Avatar

  Sense cap dubte les 3 dessuadores ens han deixat bocabadades. Pel patró, per les combinacions de teles i per la feina que porta amb les cremalleres. Felicitats, ara només queda que sigui calentoneta i còmoda, ho és?

  Una abraçada forta Rosa des d’Aranjuez 😉

 2. Avatar

  És una passada, m’encanta com t’ha quedat.
  Aquest patró és molt maco i la combinació de teles queda genial.

 3. Avatar

  Uy, no sabría con cual quedarme de las tres, son espectaculares!! Me encantan esos bichos.

 4. Avatar

  Preciosa! M’encanta. I et queda genial. Les butxaques són un extra. Jo també les trobo a faltar, però a vegades fa molt de pal haver-les de cosir. La tela dr bitxos mola! Quin bon rotllo de companyes que tens. Molt xula!!

 5. Avatar

  Esa tela de creación colectiva es maravillosa y bueno, la sudadera, por supuesto que también! Es preciosa y una combinación perfecta de colores! Gracias por enlazar en MiMi!!

 6. Avatar

  Tinc aquest patró y la tela triada de fa temps i en veure les vostres versions m’han entrat unes ganes terribles de cosir-la. M’encanta l’estampat i la combinació de colors, és clar que jo sóc molt amant del verd, això també! M’encanta!!!!!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.