Procès creatiu

| 4 Comments

Aquest és un jersei ben especial per mi: perquè amb una amiga vàrem dissenyar la tela, i perquè és un regal que portava molt de temps esperant.

Tinc la sort de treballar amb unes companyes genials tant com a persones com a professionals, i a sobre, són supercreatives. Doncs un dia se’ns va ocórrer que amb el logo del projecte de recerca en el què treballem podiem fer un estampat de tela, i que a partir d’ahí jo podria fer diverses prendes. Després de molts dubtes de com volien la tela, i d’on enviar-la a imprimir, ens vàrem decidir per fer-la amb tela de neoprè a Textilfy. El resultat ens ha encantat, és exactament tal i com ens l’havíem imaginat!

Un cop rebuda la tela, només faltava decidir quin patró fèia servir i vaig pensar que el Handy Pocket de la darrera revista Ottobre de dona quedaria bé i ressaltaria la tela. M’agrada molt el resultat, i la seva nova propietària també ha estat encantada… així que aquest jersei s’ha quedat a Noruega! 😉

Enllaço al blog de fans de l’Ottobre, crec que en cosiré una altra versió per mi, m’ha agradat molt el resultat.

 

 

4 Comments

 1. La tela és momt maca.
  El jersey una pasada!
  M’encanta.

 2. Es super chula, sin duda te tienes que coser otra…jiji

  Gracias por enlazar a fans de ottobre

  Besotes

 3. Quina xulada!! Què guay el disseny de la tela!! Creació col.lectiva femenina, què mes es por demanar!

 4. Pingback: Hennja en companyia |

Deixa un comentari

Required fields are marked *.