Kiwi seeds

| 4 Comments

Hola!

Avui faré una entrada curta, ja que estic de vacances, i no tinc internet (l’estill agafant del telèfon!).

Fa un temps l’Anna de Cal Joan ens va convidar a fer un CC d’un patró de samarreta de l’Ottobre Kids, el Kiwi Seeds. La samarreta és molt molt fàcil però a mi sempre em feia una mica de por cosir patrons de peques per a mi, tot i que moltes costureres ho fan. Moltíssimes gràcies Anna per animar-nos a cosir-la… a partir d’ara, a saco amb la kids!

És un patró molt simple, només té una peça al davant (verda en el meu cas) i una al darrera (estampada). Al principi no li vaig fer cap modificació, però l’escot és molt tancat i vaig acabar fent-la més escotada perquè m’hi sento més còmoda, i crec que així no em fa tantes arrugues a la sisa…

Aquí teniu la versió primera…

I aquí l’actual, amb més escot i el coll de color verd (no em quedava taronja) i am un snap per “unificar). A la foto es veu una mica arrebregada, però queda bé… 😉

I aprofito que és dijous per enllaçar al RUMS i també al recopil·latori de Kiwi Seeds de Cal Joan i de fans de l’Ottobre!!!!

Apa, marxo que les vacances s’han de gaudir no estant davant d’una pantalla!

 

 

 

4 Comments

 1. Avatar

  Molt millor amb el coll més obert!
  Et queda molt bé

 2. Avatar

  La segona versió molt més comode, molt xula!

 3. Avatar

  I tant! A desxonectar i gracies per enllaçar!

 4. Avatar

  Qué chula! Con el segundo cuello queda mucho mejor……menos monjil!
  El detalle de las mangas en otro color y el snap le dan un toque muy bonito.
  Gracias por enlazar en Fans de Ottobre, nos encanta ver tus costuras.
  Besos

Deixa un comentari

Required fields are marked *.