Samarreta de la classe dels óssos polars

| 4 Comments

El meu fill va aquest any a la classe dels óssos polars, així que porta des de setembre, el pobre, demanant roba d’óssos polars. Fa unes setmanes vaig anar a Tejidos Pulido amb ma germana, que viu prop i… vaig trobar una tela d’óssos polars i a sobre rebaixada! Així que vaig agafar el troç que quedava i m’he liat a fer samarretes i bufs.

El patró és un clàssic, el raglan Naii, he fet unes 1500 versions!

A ell li encanta, i se la posa sempre que està neta, així que jo també estic contenta. La tela de color blau fosc és de Cal Joan.

I aprofito per enllaçar al recopil·latori del Menuda Inspiración de La Pantigana. Aquest cop si!!!

 

 

4 Comments

 1. Avatar

  Que bñe trobar aquesta tela tan apropiada, es molt maca! I quina alegria veure que lis agrada tant!

  • Avatar

   Si, va ser una gran sort (i a sobre estava rebaixada perquè només els quedava un retall petit…). Moltes gràcies pel comentari!

 2. Avatar

  Qué fotos más bonitas!!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.