Herringbone

| 7 Comments

Fa molts dies que vaig fer aquesta faldilla, però no he trobat un moment per fer les fotos per publicar-la. I de fet, ha sigut una faldilla “en construcció permanent”: al principi era molt més oberta (més fidel al patró original, el Herringbone de l’Ottobre), no tenia la frase en vinil,…I poc a poc he anat personalitzant-me-la: l’he tancat més per poder-me-la posar també a l’estiu sense pantalons o malles a sota, li he posat la frase en vinil que la fa més “meva”,…

M’ha agradat molt cosir-la, i me la poso moooolt. A més, està feta totalment amb retalls i teles reciclades de pantalons que he anat recollint… així que a sobre, és gratis! I és que últimament penso que tinc massa roba, i prefereixo reciclar a comprar teles noves…

I aprofito que encara és dijous per publicar-la al RUMS… i també al blog de fans de l’Ottobre.

7 Comments

 1. M’encanta que sigui reciclada, la frase i el teu redisseny particular. La tinc a la meva llista de pendents, així que prenc bona nota de les teves aportacions jijijiji

 2. Xulíssima!! Bona idea tancar-la de davant, així la podràs dur a l’estiu!

 3. Como me gusta esa foto de la playa!!y la falda por supuesto!

 4. Qué chula!! Te ha quedado muy bonita.

 5. Que xula la vora de texá reciclat! M’encanta!

 6. Muy chula!!! Y además reciclada….perfecta!
  Creo que el cierre de la “raja” es un acierto total, mucho más de uso diario.
  Gracias por enlazar en Fans de Ottobre, nos encanta ver vuestras costuras.
  Besos

Deixa un comentari

Required fields are marked *.