Relaxed or not relaxed?

| 19 Comments

Mentre escric aquesta entrada estava pensant que el nom del vestit té molta tela, doncs em trobo en un moment totalment “not relaxed”, amb mil coses a fer i no arribo… Tinc moltes ganes de que passe aquesta temporada.

Però bé, aprofito per ensenyar-vos aquest vestit, que vaig cosir ja fa temps (abans de Nadal) però que entre la feina i que no funcionava el blog, no us havia ensenyat. No he modificat res el patró, l’he fet exactament tal com és (això si, una talla menys de la que uso habitualment tal i com sempre faig amb els patrons de l’Ottobre).

No estic segura de si m’agrada la peça gris de davant, però no em quedava més tela de la verda i en canvi, tenia un pedaç quadrat que m’anava perfecte de la gris. Té un aspecte una mica de davantal…

I l’únic detall que li he afegit ha estat un snap d’estrella (marca de la casa) sobre un fons de suro…

I ara, me’n vaig a veure el RUMS d’aquesta setmana. I aprofito també per penjar-ho al blog de fans de l’Ottobre. Heu vist quants vestits “relaxed” hi ha?

19 Comments

 1. Avatar

  A mi sí que m’agrada, sembla faldilla i jersei, no un devantal! ánims que haviat trobaràs més relax…

 2. Avatar

  No entiendo ni jota, pero al menos las fotos dicen mucho y me encanta! Las telas, la combinación de ambas y como te queda! Yo no acabo de poner el huevo con este vestido y ya tengo el de prueba cortado desde hace más de un mes, esperando que lo acabe… bueno… quizás para la primavera, porque ahora de todas formas no hay clima para vestido!

 3. Avatar

  Segunda vez que intento comentar… La palabra clave no hay forma jeje
  Me encanta este patrón, lo tengo el proximo en la lista y la pieza gris le queda muy bien… Estas fantástica

  Pd: si le quitas la palabra esa de si eres un robot recibirás mas comentarios seguro…

  • Avatar

   Hola Verónica, gracias por tu comentario. No tengo idea de cómo quitar la palabra esa de seguridad, ya lo investigaré, gracias!

 4. Avatar

  Super encertat!!!! És xulissim!! M’encantaaaaaa!!!

 5. Avatar

  Quines ganes li tinc a aquest patró, però he perdut la revista,jajajaja. M’agrada moltíssim com t’ha quedat, en la meva ment el meu vestit també era amb la part de dalt i la butxaca de diferents teles i veig que queda de conya!! 🙂

  • Avatar

   Gràcies pel comentari Montse, jo no estic del tot segura de la peça de davant però amb els vostres comentaris, me l’estic mirant diferent…

 6. Avatar

  Antes de leer la entrada tiendo a mirar las fotos y me ha encantado el contraste de las telas y la verdad es que me ha sorprendido leer luego que no te convencía…a mi me encanta!!! Y te queda genial este patrón!!

 7. Avatar

  Pues a mi me gusta mucho la combinación de las dos telas, así además destaca el bolsillo!! Te queda perfecto!!

 8. Avatar

  M’agrada moltíssim! Tinc ganes de cosir-lo, aquest patró! La combinació queda molt xula!
  Ànims!

 9. Avatar

  És xulíssim amb aquesta tela! I queda genial amb el gris!

 10. Avatar

  No entiendo nada, pero tu vestido es precioso!!

 11. Avatar

  Quina xulada, jo m’estic fent un vestit, amb un altre estil, però amb la mateixa tela!!! quina casualitat. M’encanta com queda

 12. Avatar

  Es precioso!!! Te sienta genial y el bolsillo en gris queda muy bien….para nada parece un delantal!!
  Muchas gracias por enlazar en Fans de Ottobre, nos encanta ver vuestras creaciones.
  Besos

 13. Avatar

  M’encanta aquesta tela! El patró en general no tant però això ja no depén de tu ;))) Una abraçada bonica!!!

 14. Pingback: Vestit esportiu – Vestido deportivo

Deixa un comentari

Required fields are marked *.