Jaqueta Cancún

| 19 Comments

Torno a estar de viatge per treball, aquest cop a Mèxic, on estic assistint a la cimera del Conveni de Biodiversitat i del Protocol de Cartagena. Enmig de la intensitat del viatge, aprofito per ensenyar-vos una jaquesta que em vaig fer just abans de venir, seguint la tradició de cosir alguna cosa per a cada viatge. La idea era que semblés una mica “formal” i bé, això és lo més formal que he pogut aconseguir 😉

img_3249

El patró parteix de la Picasso Stripes de la darrera Ottobre, tot i que té unes quantes modificacions: li he allargat les mànigues i li he tallat la llargada. La jaqueta original no va botonada, però en el meu cas li he posat aquesta tanca que ens van regalar al Sewing Camp (gràcies Jaltor). M’agrada com queda, li dóna un toque… Per fixar l’anellà i el mosquetó a la jaqueta he usat Kraftex negre.img_3251

I així és com queda sense botonar. La tela és reversible i també és un regal del Sewing Camp (gràcies Telària!), ja que em va tocar a un sorteig.

img_3253

És una tela gruixuda, de doble cara, i crec que queda bé per aquesta jaqueta, que porto sovint oberta.

Aprofito per enllaçar al RUMS (aquest cop si!) i al blog de l’ottobre.

 

 

 

 

 

 

 

19 Comments

 1. És maquíssima!! Quina volta li has fet al patró! I el tancament el trobo xulíssim!
  Quina sort poder viatjar tant! Que ho gaudeixis!
  Muaks!

  • Gràcies Mei! si, la veritat és que és una sort, però de vegades també cansa estar sempre d’un lloc a l’altre… Però si, no em queixo, és una sort!

 2. Me gusta mucho!

 3. Ni idea de lo que escribes pero me gusta mucho la chaqueta! El detalle del cierre es chulísimo!

 4. Quines platges més molones que guai viatjar!!! Doncs m’encanta la jaqueta molt molt practica. Que tornis molt moreneta!!!

 5. Muy muy chula esa chaqueta!

 6. Brutal!! M’encanta!!! Com m’agradaria estar en aquesta platja, amb el fred que esta fent a la Catalunya Central! Petons

 7. Quina xulada !! És molt tu. Més formal imposible de fer crec. M’encanta la idea de cosir per cada viatge.

  • Hola Eva, gràcies pel comentari, m’ha fet gràcia lo de que és molt jo… totalment d’acord amb això de que més formal impossible! 😉

 8. ¡Qué bonita te ha quedado! La idea de añadir el mosquetón es fantástica. Gracias por enlazar tu versión en el blog de fans. 🙂

 9. queda molt xula. M’encanta aquest rollito mig formal

 10. Me gusta mucho la chaqueta. Y la idea del mosquetón me la apunto para una próxima.

 11. M’encanta la solució que li has donat amb la xivella!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.