Calçotets de xiquet

| 0 comments

Fa dies que vaig cosir aquests calçotets per al peque, però no ha hagut manera de fer-lis una foto decent. A més, dilluns vaig tornar a sortir de viatge… així que he acabat posant-los a la maleta a veure si aquests dies trobo el moment…. Clar que no vaig pensar que el pol nord (estic a Tromso, a Noruega) a l’hivern no és el millor moment per fer fotos tampoc. Però no em volia perdre la setmana de costures íntimes que organitza Saiziland. Consisteix en publicar cada dia de la setmana una costura íntima: calçotets per xiquets i per grans, calces per la peque i per mi, sostèn, altres costures… De moment vaig tard però tinc gairebé una cosa per ensenyar cada dia així que intentaré publicar-les el més aviat possible.

20161116_073037

Però bé, finalment tinc una foto dels calçotets. Vaig fer aquests seguint el patró que ja havia utilitzat altres vegades de Naii i és que li va superbé. Podeu veure altres versions aquí i aquí. També tinc tallats tres més tipus slip amb el patró de la darrera Ottobre, però no he tingut temps de cosir-los. De totes maneres, els veig enormes…

Les teles i la goma les va triar el peque, així que està encantat amb els seus calçotets nous. Són molt fàcils de cosir, pràctics i a més, pots aprofitar els retalls que tens per casa així que és la costura perfecta.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.