Malles lilestoff

| 7 Comments

Hola!

img_20161030_130517

fa dies que vaig cosir unes malles a la peque, però no havia pogut encara fer-li fotos. Últimament no li agrada gens que li’n faci, així que em costa publicar les coses que faig. De fet, he fet unes quantes malles en les darreres setmanes però no tinc fotos de cap!

img_20161030_130513

Ahir vaig aprofitar que vàrem anar a visitar el Parc Miner del Maestrat per fer algunes fotos…

img_20161030_113819

I aquí ens teniu, amb casco, preparades per entrar a la mina. És una visita molt xula, i molt interessant veure les dramàtiques condicions en que es treballava en aquesta mina. Em va agradar molt el vídeo que posen al principi, on són els propis treballadors els qui expliquen com era el seu dia a dia aquí.img_20161030_113821 La tela d’aquestes malles és molt xula, amb un tacte fantàstic i ecològica, de Lilestoff. Diria que la vaig comprar a con Tela y Punto. Per cert, la propera costura tornarà a ser amb teles d’aquesta botiga, que ens va regalar 1 metre de tela a les participants del Sewing Camp i ja l’he aprofitat al màxim!!! Muchas gracias!

Aprofito per enllaçar al menudainspiración de La Pantigana, i també al blog de fans de l’ottobre. El patró és el Funny Legs, de l’Ottobre 1/2015. Vaig tallar-lo tan gran que encara li va bé! 😉

 

7 Comments

  1. Molt xules aquestes malles!! I si que costa fer-los fotos!! 🙁

  2. Que xules les malles! I amb aquestes teles dona gust cosir!

  3. ¡Qué bonitos! Esa tela es una pasada. ¿Pocas ganas de fotos? Ya pasa, ya… ¡Buena estrategia la de aprovechar una excursión! Jajaja. Muchas gracias por compartir tus Funny Legs en el blog de fans de Ottobre. 🙂

    • Gracias por el comentario! Ese patrón de mallas lo he usado mil veces, a la peque le encanta, le queda clavado. La tela me gusta mucho aunque he de decir que pierde bastante color con los lavados (y en casa lavamos con agua fría)…

Deixa un comentari

Required fields are marked *.