Vestit de regal per la Laia

| 6 Comments

La meva peque va anar fa un parell de setmanes a un aniversari, d’uns xiquets de la seva classe, i em va demanar fer-li jo els regals: una samarreta per ell, i un vestit per ella. La samarreta ja us la vaig ensenyar aquí. Avui uns ensenyo el vestit que li vàrem fer a ella.

IMG_3019

Aquí veieu a la meva filla “posant” per a la foto… li va una mica gran perquè la seva amigueta és més alta!

Les teles les va triar ella, així que estava molt contenta amb el resultat. Tant que ja li hem fet una samarreta de regal per la cosineta molt similar. Crec que a l’amiga també li va agradar! Què bé perquè encara pateixo cada cop que cuso jo un regal!

IMG_3021

M’encanta poder fer jo els regals i que a més els peques puguin col·laborar!

El patró és el del vestit Free Stars de l’Ottobre 1/2015. És un patró molt fàcil, i que queda xulo. Ja l’he utilitzat més vegades aquí i aquí. Aprofito per enllaçar-lo al recopil·latori del web de fans de l’Ottobre, i també al menudainspiración de La Pantigana.

Se m’estan acumulant les costures per ensenyar-vos, així que aviat: més!!!

 

6 Comments

  1. qué bonito! me encanta ese patrón ottobre!

  2. Que bé fer tu mateixa els regals!! És maquíssim!!

  3. Es una pasada de regal! Si m’el feren a mi estaria flipant, pero també pateixo si els faig jo.

  4. Es precioso!!! Tu hija apunta maneras como “combiandora de telas”….esa genética!!
    No tengas miedo a coser para regalar, coses genial y siempre les encanta!
    Muchas gracias por enlazar en el Blog de Fans de Ottobre, nos encanta ver vuestras costuras.
    Besos

Deixa un comentari

Required fields are marked *.