Samarreta de regal

| 1 Comment

Aquest cap de setmana la peque tenia un aniversari, d’uns nens de la classe que són bessons. I em va demanar si podia fer-lis jo el regal. Jo vaig acceptar amb la condició de que ella m’havia d’ajudar, a cosir i sobretot, a triar el disseny i les teles.

Aquest és el resultat del regal del nen:

IMG_3022

És una samarreta raglan amb el patró de l’Ottobre que es diu BlaBla. És una samarreta bàsica, amb el baix més curt pels dos costats. La tela és un cotó orgànic que vaig comprar a una botiga alemanya, amb uns dracs molt xulos. No em queda ni un centímetre, la vaig apurar tant que no em donava per fer el llarg del darrera i vaig haver d’improvisar.

IMG_3024

El meu fill es va enamorar de la samarreta… tant que no hi havia manera de fer-li una foto sense ell davant!

Aprofito per enllaçar al Menudainspiración de La Pantigana i al Blog de Fans de l’Ottobre.

 

One Comment

  1. Avatar

    Normal que se enamorara, te ha quedado chulísima, la tela es una pasada!
    Muchas gracias por enlazar en Fans de Ottobre!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.